Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan ember akinek...

Van itt olyan ember akinek tetszettek a Fűrész részei? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2021. máj. 5. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Igen,én többször is láttam őket.

Egyrészt a különféle gyilkolások miatt.Mármint a precizitás miatt.Ahogy amolyan gépezetszerűen történtek a gyilkosságok.Mármint egy adott gyilkosság.Illetve átfogóan...a több szál a végén összefutott,és csattanóval zárult.

De maga a brutalitás is tetszett.Ne kérdezd miért.Szeretem a véres horrort.

Pedig teljesen hétköznapi,normális életet élek.Nem vagyok beteg állat,vagy ilyesmi :D

2021. máj. 5. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszettek egyébként, csak volt egy két jelenet amit nem tudtam végig nézni, mert már nekem fájt.
2021. máj. 5. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ilyen 21 körül lehettem, mikor franc tudja miért megnéztem az első Fűrészt. Előtte nem néztem semmi ilyen gory meg horror filmeket, sőt kifejezetten tartózkodtam tőlük, nem is értettem miért néz bárki ilyeneket.

Szóval valahogy franc tudja miért megnéztem az első Fűrészt és annyira megtetszett az egész plot amire felépül a film, hogy utána munka után minden nap megnéztem egy újabb részt, még el nem jutottam az utolsóig. Szóval igen tetszett, ezek voltak az első ilyen filmjeim. :D

2021. máj. 5. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett, imádom. A különféle csapdák voltak a legjobbak! Nagyon beteg aki ilyeneket ki tud találni. + Szerintem nagyon jól megcsinálták a jeleneteket. Mikor pl a csaj olyan eszelősen néz és közben baltázza lefelé a karját! Zseniális
2021. máj. 6. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a főcímzene.... Attól kiráz a hideg! Azóta is az a csengőhangom:)))) 4-es voltam.
2021. máj. 6. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!