Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bud Spencert, vagy Jackie...

Bud Spencert, vagy Jackie Chant szereted jobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 4. 11:56
A kérdező szavazást indított:
Bud Spencer
Jackie Chan
41 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt. Miért kéne választanom?
2021. máj. 4. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért " kell " választanod, mert most ezt találta ki. :D
2021. máj. 4. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindkettőt szeretem, nem tudok választani!
2021. máj. 4. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
mind2 király
2021. máj. 4. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Csáki
2021. máj. 8. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szívem szerint mind a kettőre szavaztam volna. Így inkább egyikre sem, mert nem tudok választani. Ez tényleg nem könnyű, ugyanakkor egyben egy nagyon jó kérdés.

Talán Bud Spencert ikonikusabb személynek mondanám, viszont a verekedős jelenetekben, Jackie filmjeiben az ütés hangok jobban tetszenek, illetve a bunyó is látványosabb, de ez érthető a kung-fu múltja miatt.

Habár a beszólások, idézetek, illetve a babevés jelenetek, azok a Bud Spencer/Terence Hill párosnál jobbak és egyik kedvencem a mai napig.

Tényleg nem tudok dönteni. Az viszont biztos, hogy kiskoromban a filmjeiken nőttem fel és milliószor jobbak, mint a maiak. Ők még tudtak szórakoztató filmeket készíteni és nem a gyilkolás, öldöklés volt a cél, hanem a humor és a poén, amit a bunyós jelenetekbe bele vittek.

2021. máj. 21. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Azt tudtátok, hogy Jackie Chan példaképe Bud Spencer volt?:)
2021. máj. 21. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!