Vannak aranyköpéseitek, amire gyakran emlékeztek vissza?
Figyelt kérdés
Vagy hallottatok olyan aranyköpéseket, ami örök igazság, és mindig emlékezni fogtok és közben vicces is?
Pl: Wine not? Ha valaki tud angolul az érti.
Köszönöm :)
2021. máj. 4. 10:10
1/5 anonim válasza:
Angolul tanultam és ezt mondtam: caning-ileyen szó nincsen egyébként az angolban, de ing alakot kellett rakni az igére, hát én elromtottam.
2/5 anonim válasza:
De úgy látom, hogy magyarul sem tudsz.
4/5 anonim válasza:
nagymamám nagyon nagy arc ilyen téren :D egyszer beszélgettünk a második világháborúról és hallotta, bejön és csak annyit mond hogy hát kegyetlen ember volt ez az Isler :D volt olyan is egy lányról beszéltünk aki köztudottam nagy ku.rva volt.erre megszólal áhh szűcs még a lány :D
5/5 A kérdező kommentje:
De nevetek az utolsó hozászóláson. Melyik lány volt a téma? :)
Csak kíváncsiság....
2021. máj. 5. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!