Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gyűlölt másság - Gwen Araujo?...

Gyűlölt másság - Gwen Araujo? A fiúk nem sirnak ? Érdemes megnézni.

Figyelt kérdés
Sajnos rá mutat arra mennyi agresszivitás van egyes emberekben. Szegény érzelmes emberek akik csak boldogok szerettek volna lenni, Gwen nek sajnos nem kelett volna hülyitenie a pasikat, de akkoris ilyet senkinek nem kivánok.

#másság #Gwen #fiúk nem sirnak
2021. máj. 3. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
És ebben most mi volt a kérdés?
2021. máj. 3. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha nem ismered ezt a két filmet akkor érdemes megnézni :) A kérdés, hogy ismeritek e :)
2021. máj. 3. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A youtubeon belefutottam. Nem tudtam mi, úgyhogy ráklikkeltem. Egyszer érdemes volt megnézni, de akit ez a téma nem fog meg, vagy egyenesen taszítja, annak nyilván nem fog tetszeni. A párhuzam jó, mármint a bírósági tárgyalás meg a cselekmény előzmények, de ugye már az elején szembesülünk ugye a végkifejlettel. Szóval igen, nekem érdekes és elgondolkodtató volt, hogy ha ilyen gyerekem lenne, akkor én hogyan reagálnék erre.
2021. máj. 4. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!