Írjatok kérlek jó koreai sorozatok ?!
Figyelt kérdés
Boys ower flowers, You are beautiful, heartsing, goblin, secret garden, szerelem sikló ernyőn érkezik, és meg rohadt sokat :D most így bele gondolva a fel hypeolt népszerű sorozatokat szeretem :D olyanokat kerek! köszönöm:)2021. ápr. 29. 18:22
2/10 anonim válasza:
Jó koreai sorozat? Jó sorozat? Miről beszélsz ember? Ecetet ittál? A sorozatok a filmkészítés halála! Nemhogy sorozatokat nem nézek, de TV-t sem. A film ma már nem élmény, hanem kín. És akkor még a reklámokat nem is számítottam.
3/10 anonim válasza:
The Greatest Love
Witch Yoo Hee
Successfull Story of a Bright Girl
Wonderful Life
My Girl
Black
Cross
Az utolsó kettő nem éppen romantikus + a romantikusok között sem mind hypeolt sorozat és nem is igazán újak. De nekem ezek tetszettek.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) írhatok meg nyugodtan! Az legyen mindig az első amit úgy gondolsz mindenféleképpen látnom kell !
2021. ápr. 30. 14:08
7/10 anonim válasza:
My ID is Gangnam Beauty
Love alarm
My first first love
Tempted
My holo love
Hotel del Luna
It's okay to not be okay
Extraordinary you
While you were sleeping
Moon lovers: Scarlet Heart Ryeo
Descendants of the Sun
Korean odyssey
Itaewon Class
True Beauty
Kingdom
Sweet Home
Strangers from hell
9/10 anonim válasza:
Hwarang
True beauty
Extraordinary you
Strong woman Do Bong Soon
Hotel del Luna
My ID is gangnam beauty
The rookie historian Goo Hae Ryung
Moon lovers
Scholar who walks the night
It's okay to nit be okay
10/10 anonim válasza:
1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!