Magyarországon miért van kultusza a Bud Spencer filmeknek amikor pocsék filmek, és a színész sem volt valami tehetséges (isten nyugasztalja)?
Én INFP vagyok...
Nagy provokáció azt a remek színészt “szidni”...
Meg a filmjeit.
Ha képtelen vagy elfogani ellenvéleményt akkor ennek a kérdésnek tényleg nincs létjogosultsága. Előadod az értelmiségit (vagyis álértelmiségi vagy) , hogy a 2001: Űrodüsszeia a kiváló film kategória és ócsárlod azt, ami neked nem tetszik... Ez semmilyen módon nem állja meg a helyét, pláne nem etikus. Ennél sokkal kulturáltabban is meg lehet vitatni dolgokat, de erre te nem vagy vevő. Legalábbis az alapján, amit eddig itt mutattál. Ha neked nem tetszik ez van. Senki nem állította itt a kommentek között, hogy Terence Hill vagy Bud Spencer színész-zsenik lennének. Senki nem állította azt, hogy rendkívül jó operatőri munkával lennének ellátva ezek a filmek stb stb... Nem ámítjuk magunkat, pusztán csak ÉLVEZZÜK őket. Nem hülyék vagyunk, hanem a humor egy piszok szubjektív dolog. Mi, akik szeretjük ezeket a filmeket, sokan ezeken nőttünk fel, rendkívül jól szórakozunk rajta. Nem kell minden film intelligens vagy csavaros legyen, hogy élvezhető legyen.
Nem vagyunk sznobok és ettől függetlenül hülyék sem.
Melyik véleményt nem fogadtam el pontosan?
Egy válaszoló megkérdezte, hogy szerintem mi a jó film, leírtam...
Az hogy elfogadom e, illetve hogy egyetértek e vele az két teljesen külön dolog...
Nem értékeltem a válaszok nagy részét.
Elfogadni elfogadom Őket, de nem értek velük egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!