Szinkron stúdiók nem dolgoznak covid alatt/miatt? Vagy direkt nem csinálnak szinkronokat nagy kategóriás filmekhez?
Eddig egész hamar/ugyan akkor kijött a legtöbb 'nagy' film szinkronnal és angolul is. Most nagyrészt ki sem jön/sokat kell várni.
Pár példa lejjebb amire gondolok nagy színészek vannak, akiknek érdemes lenne szinkronizálni a filmeit.
The Little Things - Ördög a részletekben
Denzel Washington, Jared Leto, Rami Malek (Megjegyezném ebben a filmben 3 Oscar díjas színész van és nincs szinkronizálva, ezért nem értem.)
The Vault - A Briliáns csel
Freddie Highmore (Dr. Murphy), Liam Cunningham (Sir Davos-Trónok harca)
Nobody - Senki
Bob Odenkirk (Better Call Saul, Breaking Bad)
Itt a másik érdekes név az író Derek Kolstad, ugyanis ezt a filmet is az írta aki mind a 3 John Wicket, ami elég nagy franchise lett.
Mortal Kombat
Sok híres ázsiai harcművész, de itt nem a színészeken van a hangsúly. Szerintem erre a filmre hatalmas érdeklődés lenne szinkron ügyben.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Hozzá tenném, hogy én eredeti nyelven nézem a filmeket. Ezért engem annyira nem zavar, de szüleim is szeretnek filmezni és ők csak szinkronos filmeket néznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!