Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan készül egy DVD film?

Hogyan készül egy DVD film?

Figyelt kérdés
úgy értem,mi kell hozzá milyen kellékek? stúdióban szokták csinálni vagy otthon is lehet különböző gépekkel? csak azért kérdezem mert van egy film amiből nem készült DVD csak tvrip felvétel van meg a gépemen nagyon gagyi a minősége,és bármit megadnék azért,hogy csúcs minőségű DVD legyen.
2010. aug. 22. 13:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tudom rossz a kérdés,de ha mondjuk játszaná egy kereskedelmi csatorna a filmet,rtlklub vagy tv2 és felvenné nekem valaki akkor is gagyi lenne a minősége? mert a hálózat tv-ről lett felvéve.
2010. aug. 26. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:

tudom rossz a kérdés,de ha mondjuk játszaná egy kereskedelmi csatorna a filmet,rtlklub vagy tv2 és felvenné nekem valaki akkor is gagyi lenne a minősége? mert a hálózat tv-ről lett felvéve.

Attól függ, mire vennéd fel és milyen forrásból. VHS-en béna lenne, mert a VHS felbontása jóval rosszabb az analóg adásminőségnél. TV-tunerkártyával analóg forrásból szintén maximum olyan lenne a felvett anyag, amilyen a jelforrás volt. Jó minőségű, digitális forrásból felvéve az rögzített anyag is jobb lenne, de csak olyan, amilyen a jel forrása. A tévéadások minősége jelenleg legjobb esetben is DVD-minőségű. A HD sem valódi HD, mert az is némileg butított formátum, ráadásul nincs is valódi HD-sugrázás jelenleg.

2010. aug. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!