Lehet mostanában valamelyik csatornán Szulejmánt nézni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 14:51
1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, de lehet hogy párszor adják az Rtl-en
2/10 anonim válasza:
Sorozatbaráton fent van az egész.
3/10 anonim válasza:
Én is szeretem a Szulejmánt!! :D Néhány hónapja teljesen eltűnt a TV-ről... Szombaton fél öttől az "RTL Gold" újra adni fogja.
4/10 anonim válasza:
Sajnos sorozatbaraton SINCS fent az osszes, hianyosan van feltolve!
Jobb.mintatv-n is az utolso 50resz hianyzik.
Valaki tudja hol nezheto vegig magyar felirattal legalabb?
Persze torente oldalakon sincs!
5/10 anonim válasza:
Kezdjétek el követni az RTL Gold-on... :D Ilyen egyszerű. Én is ott nézem.
7/10 anonim válasza:
Én már annak is örülök, hogy újra adják egyáltalán :/ Nemrég teljesen levették és egyáltalán nem volt. Én követtem, bármilyen időpontra tették :D Este fél tizenegytől kezdődően is néztem, meg akkor is, amikor két óra - fél három körülre.
8/10 anonim válasza:
Oke, de a 21szazadban egy ilyen nagysikeru es hires sorozat nincs fent a neten?! Szegyen! Se torrentes oldalakon, se mozicsillag vagy videa, onlinefilmek. stb. Mindenhol csak torokul, meg angol feliratot se talaltam hozza!
Altalaban tobb tiz resz hianyzik, pont a vegebol! Nem ertem... Aki 250reszt kepes volt feltolteni, a maradek 50re mar nem futotta?!
9/10 anonim válasza:
Magyarországon mincs igény értéket közvetítő, igényes munkaval alkotott sorozatra. Kevesen vagyunk, akik felfogják az értékét. Nálunk nem kelendő. Ehhez fel kell nőni. Lelkileg...
10/10 anonim válasza:
8-as youtube magnificent century. Angol felirattal jo minosegu, ugy nez ki, hogy a hivatalos csatorna csinalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!