Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mátrixban Zionból ki-be...

A Mátrixban Zionból ki-be járkálnak az emberek, akkor a robotoknak miért volt szükségük a fúrásra? Miért nem a járatokon keresztül mentek, ahol az emberek is?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 19:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Illetve még valami.

Neo a második film végén képes az őrszemeket leállítani az akaratával. Ez a jelenetba valóságban, nem pedig a Mátrixban van, igaz? Hiszen az őrszemek a valóságban vannak, akkor ez hogyan lehetséges?

2021. ápr. 20. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem a járatokon keresztül mentek, ahol az emberek is?"

Ha az igazi válaszra vagy kíváncsi valószínűleg azért mert azzal a nagy fúróval sokkal epikusabb nézett ki az egész támadás mintha a kapukat döngették volna.

Ha film világán belüli választ keresel, én azt gondolom, hogy azért mert nehezebb megállítani az ellenséget ha egy lyukból özönlenek a barlang mennyezetén keresztül mintha a talajszinten levő kiépített, védhető járatokból próbálnának jönni.

"Ez a jelenetba valóságban, nem pedig a Mátrixban van, igaz?"

Elvileg igen.

"Hiszen az őrszemek a valóságban vannak, akkor ez hogyan lehetséges?"

A te teóriád pont annyit ér ezzel kapcsolatban mint bárki másé. Amennyire én tudom nincs rá magyarázat és ha jól emlékszem sokaknak nem tetszett annó, mert felrúgta az addig a pontig felépített logikus rendszert.

2021. ápr. 20. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Elég fura, szerintem felrúgta azt, amit az első filmben láttunk/megtudtunk.

2021. ápr. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!