A pretty little liars - ba mindegyik lánynak különböző a személyisége?
Spencer Hastings: okos lány, gazdag családból származik(ügyvéd kb mindenki ), először mindenki azt hiszi, hogy jó kislány teljesen(mivel jó tanuló), de a barátai nagyon fontosak számára(meg persze a pasik is😎😂). Vannak mentális problémái is(de ezek még érdekesebbé teszik a szereplőt:D
Nekem egyébként ő az egyik kedvencem:D
Hannah Marin: csinos, szép lány. Imád vásárolgatni. Régebben nagyon duci lány volt és sokan piszkálták érte és ez sokszor eszébe is jut:(. De egyébként nagyon vicces, a legkomolyabb helyzetben is tud viccelni:D. Menő lány. Igazából a szép külső bizonytalan belsőt takar( az apja csalta az anyukáját, ezért az evésbe menekült btw.) De nagyon szerethető személyiség:)
Aria Mongomery: szeret írni, olvasni, író akar lenni. Ő is szeret pasizgatni(az első részben is látszik már:D) . Divatos, mindig szép ruhákban jár ő is. Vadóc csaj, aki sokszor nem törődik a következményekkel:D
Ő a második kedvencem amúgy:D
Emily Fields: ő a legsportosabb a lányok közül. Az úszócsapat oszlopos tagja. Leszbikus. Az apukája katona, ezért egyedül él az anyukájával. Sokszor nem tudja mit is érez, kit szeret.
Alison: ő halt/tűnt meg/el. Tipikus szép lány, akit mindenki megkaphat. Ravasz. Mindenkivel utálatos és bunkó(sokszor a barátaival is). Önző.
A sorozatot mindenképpen!
A könyvet még nem olvastam, de pl külsőre a lányok teljesek másak a sorozatban mint a könyvben.
A sorozat nagyon izgalmas, komolyan sokszor már izgultam vert a szívem,mintha maratont futottam volna😂😂
Főleg az 5. Évad vége.
Nekem ez volt az első sorozat, amut elkezdtem(azóta már újranéztem 2x-3x) és aaaaaaaaaa nagyon megéri, nagyon rejtélyes, senki nem az aminek látszik:D
Nem igazán értek egyet néhány dologgal.
Ha valaki, akkor Alison aztán nem olyan,akit bárki megkaphat.
Hanna pedig nem volt ANNYIRA duci:D.
1-es vagyok. Igen, így 1 év után visszaolvasva pár dolgot máshogy írnék😂
Egyébként legjobb sori!!😍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!