Megéri előfizetni HBO Go-rá?
Inkább amazon prime.
A hbo-val várj addig, amíg lesz hbo max.
Attól függ, hogy milyen filmeket/sorozatokat szeretsz. Ott a legtöbb film vagy sorozat inkább ilyen nyomasztó, vagy horror és ezekhez hasonlók.
Pozitívumok: a legtöbb film magyarul is fent van, egész jó a minőség
Negatívumok: van amikor nagyon lassú, sokkal kevesebb film és sorozat van mint Netflixen, és SZÁMOMRA unalmas a tartalma.
Amennyiben vannak olyan filmek és/vagy sorozatok a kínálatban, amelyek érdekelnek, akkor igen.
Nem muszáj állandó előfizetőnek lenni. Én szinte minden elérhető szolgáltatást használok, de legfeljebb 2-re fizetek elő egy időben.
Az erősen szubjektív, nagy mértékben függ az egyéni igényektől. A Netflix kínálata nagyobb, az HBO GO kínálatában azonban majdnem minden tartalomhoz van magyar szinkron (amennyiben ez fontos).
Számomra a Netflix dizájn tekintetében alulmarad, mert nehezen átlátható, és idegesítenek az automatikusan elinduló előzetesek. Az sem tetszik, hogy előfizetés nélkül nem tudom böngészni a teljes kínálatot.
Egyébként a jelenlegi szolgáltatások közül a MUBI a kedvencem, illetve a Cinego is meglepően jó, igaz előbbin magyar felirat is csak elvétve akad, azért nem olyan népszerű itthon, utóbbi pedig elmaradt a tartalom mennyiséében a többitől.
A HBO GO előnye, hogy a tartalom nagy része Magyar nyelvű (néhány kivételtől eltekintve, de felirat mindegyikhez van).
Vannak a kínálatban állandó és időszakos filmek. Folyamatosan kerülnek fel új tartalmak is. Sokszor a premierrel egy időben kerülnek fel az új mozifilmek és maximum néhány hetet kell várni a szinkronra.
Az ára a hbogo.hu oldalon keresztül megrendelve 1890 Ft havonta, de szolgáltatón keresztül is elő lehet rá fizetni. Én pl. a Telenoron keresztül rendeltem meg, náluk 1990 Ft havonta, havi 100 ft-al több, de cserébe nem kellet a bankkártya adataim megadni (nekem így szimpatikusabb).
Ez alig több, mint egy mozijegy ára. Sok premier DVD film 2-3000 Ft körül vásárolható meg, ha így számolom, akkor megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!