Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflixre megéri előfizetni?

Netflixre megéri előfizetni?

Figyelt kérdés
Ha jól láttam a legdrágább csomag is 3300 ft/hónap, egyébként tudok angolul, tehát ez nem lenne probléma. Van itt valaki aki előzfizetett és megérte, úgy gondolja..?
2018. júl. 1. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz sorozatokat és filmeket nézni reklám nélkül, akkor megéri. (főleg, ha normális fizetésed van). Ráadásul az 1. hónap ingyenes. Ki tudod próbálni, hogy tetszik-e neked.

Aztán meg tudjátok osztani haverokkal a költséget, mert 12€ 4 emberre havonta az 1000 forint/fő gyakorlatilag, ha 4en összeálltok. Ennél többet költ egy átlag magyar drogokra.

2018. júl. 2. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem jobban megéri mint egy TV csomagot megvenni, hogy az RTLt TV2t és a Cool tévét tudd nézni. :)

Amúgy ezt neked kell eldönteni. Van olyan, akinek ez a 3300 forint egetverően sok és ő inkább rossz minőségben nézi a stremelt filmeket a neten vagy vírus letöltést kockáztat meg azzal, hogy különféle torrent oldalakon aktívan jelen van.

Van aki akár ennek tripláját is lazán kifizetné.

2018. júl. 4. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, egy dolgot kifelejtettem.

Én nem fizettem elő, mert nagyon sok sorozat nincs fent, amit mostanában nézek és még több csak részlegesen.

Pl.: The 100ból csak az első két évad van fent, pedig most tart az ötödiknél.

A Supernatural, The Magicians és még sok más, ezért nekem nem nagyon érné meg.

Ezeket semmilyen előfizetéssel nem tudom megnézni. Ha lenne egy központi hely ahol elérhető pl.: a netflix akkor előfizetnék, de így nem.

Nekem marad az online illegális megoldás.

2018. júl. 4. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tudsz angolul akkor már csak a netflix daját sorozataiért is megéri fizetni, mint a Narcos, Stranger Things, Rick & Morty, Black Mirror, The Crown, Ozark, stb.

Ezeket akár maratonozhatod is, ha van egy kis időd és akkor akár 1-2 hónap alatt letudhatóak...

Vagy ha csak 1-2 sorozat érdekel, akkor 1 hónap alatt is Így csak 3 ezret fizetsz értük, pedig több 100 millió forintból készűlnek egyenkénz, szóval szerintem korrekt.

Viszont ha nem tudsz angolul, akkor nem annyira éri meg mert kevés a magyar feliratos tartalom.

Meg a nem saját gyártású sorozatok gyakran nincsenek fent végig.

Pl. Sherlockból csak az első 3 évad, az 4. nincs.

Mondjuk, ha DVD-n vennéd meg akkor 2 ezer lenne /évad, ha bluray-en, akkor még drágább.

Szóval szerintem elég korrekt a platform, megérdemli a támogatást.

2018. júl. 4. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, köszi a válaszokat!

végül előfizettem, mert legalább 50 olyan filmet/sorozatot találtam német nyelven (is) elérhető formában, hogy az angol meg a német fejlesztéshez így mondhatni még havi 4000 olcsó is. De ahogy láttam franciából is volt bőven, remélem még bővülnek is, kb 2 év lenne ha ezt az 50 filmet+sorozatot megnézem német nyelven :D szóval van idejük.

2018. júl. 5. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!