Netflixre megéri előfizetni?
Ha szeretsz sorozatokat és filmeket nézni reklám nélkül, akkor megéri. (főleg, ha normális fizetésed van). Ráadásul az 1. hónap ingyenes. Ki tudod próbálni, hogy tetszik-e neked.
Aztán meg tudjátok osztani haverokkal a költséget, mert 12€ 4 emberre havonta az 1000 forint/fő gyakorlatilag, ha 4en összeálltok. Ennél többet költ egy átlag magyar drogokra.
Szerintem jobban megéri mint egy TV csomagot megvenni, hogy az RTLt TV2t és a Cool tévét tudd nézni. :)
Amúgy ezt neked kell eldönteni. Van olyan, akinek ez a 3300 forint egetverően sok és ő inkább rossz minőségben nézi a stremelt filmeket a neten vagy vírus letöltést kockáztat meg azzal, hogy különféle torrent oldalakon aktívan jelen van.
Van aki akár ennek tripláját is lazán kifizetné.
Bocs, egy dolgot kifelejtettem.
Én nem fizettem elő, mert nagyon sok sorozat nincs fent, amit mostanában nézek és még több csak részlegesen.
Pl.: The 100ból csak az első két évad van fent, pedig most tart az ötödiknél.
A Supernatural, The Magicians és még sok más, ezért nekem nem nagyon érné meg.
Ezeket semmilyen előfizetéssel nem tudom megnézni. Ha lenne egy központi hely ahol elérhető pl.: a netflix akkor előfizetnék, de így nem.
Nekem marad az online illegális megoldás.
Szerintem ha tudsz angolul akkor már csak a netflix daját sorozataiért is megéri fizetni, mint a Narcos, Stranger Things, Rick & Morty, Black Mirror, The Crown, Ozark, stb.
Ezeket akár maratonozhatod is, ha van egy kis időd és akkor akár 1-2 hónap alatt letudhatóak...
Vagy ha csak 1-2 sorozat érdekel, akkor 1 hónap alatt is Így csak 3 ezret fizetsz értük, pedig több 100 millió forintból készűlnek egyenkénz, szóval szerintem korrekt.
Viszont ha nem tudsz angolul, akkor nem annyira éri meg mert kevés a magyar feliratos tartalom.
Meg a nem saját gyártású sorozatok gyakran nincsenek fent végig.
Pl. Sherlockból csak az első 3 évad, az 4. nincs.
Mondjuk, ha DVD-n vennéd meg akkor 2 ezer lenne /évad, ha bluray-en, akkor még drágább.
Szóval szerintem elég korrekt a platform, megérdemli a támogatást.
Igen, köszi a válaszokat!
végül előfizettem, mert legalább 50 olyan filmet/sorozatot találtam német nyelven (is) elérhető formában, hogy az angol meg a német fejlesztéshez így mondhatni még havi 4000 olcsó is. De ahogy láttam franciából is volt bőven, remélem még bővülnek is, kb 2 év lenne ha ezt az 50 filmet+sorozatot megnézem német nyelven :D szóval van idejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!