Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha készülne egy élőszereplős...

Ha készülne egy élőszereplős Futurama film, kiket képzelnétek el a főszerepben?

Figyelt kérdés

Én eleinte Chris Prattet képzeletem el Fryként, de rájöttem, hogy nem lenne jobb választás, mint KJ Apa vörös hajjal, de TJ Miller is inkább jöhetne.

Leelának szinte már minden színésznőt elképzeltem, Gina Carranotól kezdve Cobie Smuldersen, Ariana Grandén, Jennifer Lopezen, Megan Foxon át egészen Zoe Saldanáig (bár a karakter nem fekete bőrű), de szerintem Salma Hayek lenne a legjobb Leela.

Bender egyértelműen NPH, annyira hasonlít Barneyhoz a karaktere.

Zoidbergnek Keanu Reevest mondanám, nem tudom miért, pedig Zoidberg nem akciósztár, és nem is valami vonzó karakter.

Amy lehetne Lana Condor, mert ázsiai, és cuki csaj.

A professzornak Patrick Stewarton kívül nem tudok mást elképzelni.

Hermest bármelyik fekete színésznek el tudnám képzelni.

Na most jöjjenek a főbb mellékszereplők:

Zapp Brannigan lehetne Chris Pine, aki elvileg hasonlít Shatnerre (én nem látok hasonlóságot), akiről a karaktert mintázták, bár lehet Chris túl vonzó a szerepre.

Kif lehetne DJ Qualls, Büdi meg Kevin Chamberlein.

LaBarbara meg Iman.

#Futurama #Fry #Leela #Bender, Bender, Bender! Bender, Bender, Bender!
2021. ápr. 14. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Zoidberget alakítsa Andy Serkis, mocap-pel.
2022. jan. 9. 03:41
 2/2 anonim ***** válasza:
még egy részt sem láttam, a képek alapján szerintem a főszereplőre Sam Rockwell hasonlít a legjobban, csak lehet hogy már nem elég fiatal hozzá.
2023. nov. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!