1/7 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2021. ápr. 8. 18:12
2/7 anonim válasza:
Én először nem akartam megnézni, mert már idegesített, hogy a csapból is az folyt, azt hittem túl van hypeolva. Aztán csak lecsekkoltam, ráfüggtem és 4 nap alatt néztem végig a 4 évadot. Szerintem brutál jó sorozat, nem véletlen lett ekkora sikere. Tetszik, hogy egészen realista, nem kiszámítható, érdekesek a karakterei, nagyon jók a színészek is, és én a zenéjéért is oda vagyok. Mindenféleképp nézd meg!🥰
3/7 anonim válasza:
Pörgős, magával ragadó, könnyen követhető, izgalmas, eredeti.
Színészek nagyon jók. Spanyol, eredeti nyelv fantasztikus hangulatú. Az angol szinkron pocsék. Magyar szinkron ötös alá (az sem a stúdió, hanem a Netflix hibája, hogy le kellett vonni a magyar szinkronból, mert hiányos és kettős betűket megvágták itt is).
Még öreganyám is megnézte és élvezte! :)
4/7 anonim válasza:
Én helyenként untam és bele is pörgettem. Szerintem hatásvadász. Túl sok volt benne az érzelmi szál (mondom ezt nőként), és nem így képzelnék el olyan embereket, akik végigcsinálnak egy ilyen rablást. Nairobi és Rio karaktere tetszett, Berlin nem lett volna rossz, de néha nagyon ripacs volt. Helsinkin kiakadtam, mert egy szerb keményfiú nem ilyen. Tokió idegesített, Denver is sok volt. A professzor meg..spoiler (hosszú évek, évtizedek óta tervezi ezt a rablást, de csak úgy hagyja elmenni a nyomozónőt, amikor leleplezi, mert..BELESZERETETT 3 nap alatt awwwh)
5/7 anonim válasza:
Kicsit több, mint 3 nap alatt szeretett bele :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Elkezdtem reggel, és már csak 2 rész van az 1.évadból.😅 Bár Tokió egy kissé idegesítő néha de ezt leszámitva egész izgalmas sorozat.
2021. ápr. 10. 00:01
7/7 anonim válasza:
Az elején is meg is mondta a professzor, hogy ilyen forrófejű Tokió. És h ebből gond lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!