Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » La Casa De Papel 2. Évad 7. Rész?

La Casa De Papel 2. Évad 7. Rész?

Figyelt kérdés

Elkezdtem nézni a nagy pénzrablás című sorozatot, már a 2.évad 7.részénél járok, viszont netflix előfizetés hiányában csak neten tudtam nézni, a sorozatfun oldalon. Itt sajnos elakadtam, mert a 7.részt már nem látom fenn, az oldal, a név, a cím, minden stimmel, viszont úgy, mint eddig nem látom es nem tudom elindítani a videót. Ez az oldal problémája? Vagy le lett törölve a videó? Esetleg csak a gépem szarakodik velem?

(ui.:ne legyél csóró és fizess elő, illetve ehhez hasonló válaszoktól kíméljetek meg légyszi)

Peace, köszönöm

2021. márc. 18. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Pedig kemény 2500 Ft-ot (sőt, ha van 3 barátod, akkor a 4000-es csomagot négy felé dobva 1000! ismétlem 1000 Ft) igazán kipréselhetnél magadból havonta, és akkor nem lennének ilyen problémáid.
2021. márc. 18. 14:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a hihetetlen hasznos tanácsot. Szerintem fel tudom mérni, hogy mit tudok kipréselni magamból, és hogy azt mire költöm. Szerencsére nem látsz bele a pénztárcámba. Még sok-sok ilyen embert a világra, grat🙏🏽

Csak egy egyszerű kérdés. Szebb lett a napod? Örülsz?

De a sok negatív mellett hálistennek megoldódott a problémám, köszönöm🙂

Ja, és azt még hozzatennem, hogy nem fogok havi 3500 Ft-ot kidobni az ablakon egy sorozatért (amit raadas tökéletes minőségben megtalalom a neten is), ugyanis képzeld, nincs annyi szabadidőm, hogy egész nap a tv-t bújjam. Az elofizetes annak eri meg, aki ki is tudja hasznalni, enelkul a tenyezo meg be kell latni, hogy 3000 ft alsohangon egyáltalán nem kis pénz. Akkor inkább felreteszem, vagy elkoltom valami hasznosabbra. Pusztuljon minden ember, aki ilyen negativitassal rendelkezik es csak rombolja az emberiseg szinvonalat.

2021. márc. 18. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Hú, de nyomorult életed lehet :D
2021. márc. 18. 15:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát még neked🥰
2021. márc. 18. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Csak úgy mondom, hogy ha mindenki olyan sz*rrágó lenne, mint te, akkor nem néznél semmit, ugyanis nem gyártanának új filmeket és sorozatokat, de nyugodtan kívánj még sok magadhoz hasonló sikeres embert, aki nem tud 2500 Ft-ot sem kifizetni Netflixre (sőt már levezettem, hogy ha lennének barátaid, kemény 1000 Ft lenne, amiért manapság egy kiló csirkemellet nem kapsz...)
2021. márc. 18. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Tehát gratulálok, ahhoz, hogy szerinted te jelented a színvonalat:D
2021. márc. 18. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg tudod nézni.

2021. márc. 18. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Neked miért kell feltétlenül más pénztácájában turkálni? Nem azt mondtam, hogy sajnálom kifizetni rá a pénzt. Csak azt mondom, a saját esetemben nincs szükségem egy egész netflix előfizetésre. Tavaly a karantén idején én is kifizettem azt az összeget, mert tudtam, hogy használni fogom és lesz elég időm nézni. De ne haragudj, ha megsértettelek, nem tudtam, hogy multimilliomos vagy, viszont úgy látszik még mindig nem érted amit pofazok neked.

Dolgozol, egyáltalán nem keresel rosszul, mégis van más pl.: amire gyűjtesz, vagy csak szimplán tudatosan élsz és nem szórod el a pénzed.

Van EGY darab árva sorozat, film stb amit meg szeretnél nézni, de nincs elofizetesed. Nem azért, mert sajnálod rá a pénzt, mert milyen drága, csak egyszerűen nem érzed szükségét, hogy kifizess bármire is ennyi pénzt ami FELESLEGES.

Megtalálod neten, egyáltalán nem sz*r minőségben, majd elakadsz, van egy kis problémád. És segítséget kérsz. Lehetőleg olyanoktól, akik értenek hozzá, mert te belátod, hogy te ehhez keves vagy, és mi lehet a gond. Majd jön egy ilyen csodálatos ember, mint te, aki nyilván érdemben nem tud hozzászólni, de muszáj megszólalnia. És ilyenkor jössz rá, hogy az emberek kib@szottul nem tudják értékelni a pénzt, és egyáltalán nem tudják értelmezni, amit a másik mond.

Sokadjára emelem ki, egy szóval nem mondtam, hogy drága a Netflix. Nem drága. (bár ez elég relatív, kinek mi a drága, de valószínűleg dúsgazdag családból származol és innen eredhet, hogy meg sem kottyan) és igen, akinek annyi a dolga egész nap, hogy a lábát logatva üljön a tv előtt a netflixet bújva, az igen is fizesse ki. Mert megéri neki. Én ie ezt tenném a helyébe. VISZONT aki egyetlen darab műsort akar megnézni, az minek fizesse ki, ha utána nem használja? Már jobban jár, ha az ablakon dobja ki azt a pár ezer ft-ot. Vagy eladományozza. Mert ő NEM tudja hasznosítani.

De tényleg köszönöm az erdembeli hozzaszolasodat, legyen gyönyörű szép napod es probald meg picit becsulni a pénzt, felmerni, hogy mire van szukseged tenylegesen azokbol a dolgokbol, amikre elkoltod azt.

2021. márc. 18. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Én egy másik hozzászóló vagyok.

Ne azt nézd, hogy csak 1 sorozatért fizetsz elő.

Ha elmész moziba, majdnem dupla ennyit fizetsz 1 filmért, persze ezt is minek, hisz a net tele van filmekkel, ugye? :D

Itt egy ezresből 1 hónapra való tartalmat kapsz.

Igen le lehet tölteni torrentről is, de amikor kevés lesz az előfizető, és nem éri meg szinkront csináltatni, feliratot csináltatni, vagy folytatást tervezni nézettség miatt, akkor se reklamálj.

Ha tetszett a sorozat, aminek most 4 évadja van, annyi belefér szerintem hogy ennyivel támogatod.

2021. márc. 19. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Szedd le Ncore vagy valami torrent oldalról a sorozatot
2021. márc. 20. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!