La Casa De Papel 2. Évad 7. Rész?
Elkezdtem nézni a nagy pénzrablás című sorozatot, már a 2.évad 7.részénél járok, viszont netflix előfizetés hiányában csak neten tudtam nézni, a sorozatfun oldalon. Itt sajnos elakadtam, mert a 7.részt már nem látom fenn, az oldal, a név, a cím, minden stimmel, viszont úgy, mint eddig nem látom es nem tudom elindítani a videót. Ez az oldal problémája? Vagy le lett törölve a videó? Esetleg csak a gépem szarakodik velem?
(ui.:ne legyél csóró és fizess elő, illetve ehhez hasonló válaszoktól kíméljetek meg légyszi)
Peace, köszönöm
22:50 azért nézem így, mert másra nincs időm🙂 ezt is alig tudtam beiktatni, tehát számomra felesleges egy hónapra előfizetni. Amikor tudtam, hogy lesz időm és vannak filmek/sorozatok amik érdekelnek, akkor igen is kifizettem egy hónapra. Mert akkor megérte. Most ezért nem fogok, hogy egyetlen sorozatot megnézzek.
De amúgy nagyon elkanyarodott az egész beszélgetés, ugyanis a kérdésem nem ez volt, hogy hol tudom megnézni. Azért köszönöm, a probléma már megoldódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!