A Miraculous miért ilyen gyerekes? Annyira jó az alapötlet, olyan jól meg lehetett volna csinálni!
A csajszi kap egy talizmánt, hogy azzal védelmezze az embereket. Csodálatos indíttatás a hősnek, plusz Párizsban játszódik, ami mégjobb <3
De az a baj, hogy egyetlen ellenségük Halálfej. Tehát a városban csak azért történnek rossz dolgok, mert Katica és Feketemacska létezik. Ha elpusztítanák a talizmánokat, akkor nem lenne semmi baj.
Ha már van talizmánjuk, Katica és Feketemacska miért nem csinálnak mást is Halálfej megállításán kívül? Miért nem mentenek embereket pl égő házból, kapnak el egy tolvajt, stb? Ahogy minden szuperhős. Persze kell egy főellenség, akivel a nagy fináléban összecsapnak, de néha szólhatna arról is a sorozat, hogy másokkal is megküzdenek, Halálfejtől függetlenül.
Igen, ertjuk lol
Es igen, aki jobban beleassa magat, az mar nem csak egy gyerekmeset lat. En egyszeruen imadom 🤩🤩
A wiki szerint:
szerintem is az alapötlet nagyon jó, a látvány nagyon jó, de néhány ellenséget én sem értettem. például amikor egy baba akumatizálódott, az nagyon gyerekes volt, meg volt pár ilyen epizód még ezen kívül. de ugyebár ez eredetileg gyerekeknek szól, szóval érthető..
bár szerintem is a 3., 4. évad már jobb
én eddig azt sajnáltam hogy minden résznek ugyanaz volt a vázlata.
1. rész: marinette szerencsétlenkedik adriennel, vagy valamivel ami hozzá kapcsolódik.
2: jön a gonosz, katica megmenti a napot.
3: mint az első
na írtam egy akuma-mentes szuperhős fanficet, de nem vagyok megelégedve vele, lehet majd le is törlöm ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!