Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Előfordult már veled, hogy...

Előfordult már veled, hogy egy sorozat második szezonja előtt újranézted az elsőt?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy ilyen sorozat volt. Mármint egy olyan volt, aminél konkrétan az első évad jött még csak ki és újra megnéztem.

De volt olyan, hogy 3 évad kint volt és újrs megnéztem mielőtt folytatódott. Volt, amikor ugyanezt megcsináltam 5 évaddal is.

2021. ápr. 4. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, többször is. Bár általában szívesebben állok neki már befejezett sorozatoknak, ahol ezt nyilván nem játszom el minden alkalommal, inkább végignézem az egészet viszonylag gyorsan. De közben meg szeretek újra nézni dolgokat, és újdonságokat felfedezni bennük, úgyhogy mindig örültem neki, amikor újra nézhettem egy évadot, mielőtt megjelent az új.
2021. ápr. 4. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. ápr. 5. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!