A CW-s Dc-s sorozatok erthetőek külön is, ha nem kronológiában nézem? (Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow.)
Mert megnéztem, és szinte teljesen szinkronba megy az Arrow harmadik évadától, a The Flash első évadától folyamat. Aztán beszáll a Supergirl, az is teljesen egyszerre, majd a Legends of Tomorrow.
Ha én külön külön nézem végig a sorozatokat, akkor is érthető lesz, vagy inkább nézzem így részenként felváltva?
Van egy pár nagyobb crossover, azoknál szerintem nem hátrány ha tudod, hogy éppen mi történik mindenkivel, de egyébként meg lehet őket egyenként is nézni, mert nagyrészt a saját történetükre koncentrálnak.
Én azt ajánlanám, hogy évadonként nézd őket, de a nagyobb crossoverek előtt állj meg, hogy azokat egybe tudd megnézni. Aztán meg folytasd normálisan ahogy szeretnéd. Vannak itt-ott kisebb vendégszereplések is de azokat nem feltétlen kell egymás után látni.
A legfőbb kérdés az, hogy meg akarod-e az összes sorozatot nézni?
Ha nem, akkor nézd meg szépen a kiválasztott sorozatot, kiegészítve a többi sorozat crossover epizódjaival. (Így voltam én A holnap legendáival. Bár pár nem crossover részt is megnéztem innen-onnan)
De ha alapból meg akarod nézni az összeset, akkor a crossover epizódokig szerintem hozd szinkronba a sorozatokat.
Pl elkezded a Flash-el, majd mikor elérnél ide [link] megnézed A zöld íjjász addigi részeit is.
Majd megint Flash, s mikor idáig elértél
[link] megint egy kis Zöld íjjász.
Majd megint Flash, ez előtt [link] meg megnézed a Supergirl és A holnap legendái addig kijött részeit is a Zöld íjjász mellett.
Stb.
Végülis én most megnéztem a Flash első évadát. Akkor gondolom jöhet az első három évad Arrow.
És akkor crossoverenként váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!