Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Akárhogy keresem, nem találom.

Egy dokumentumfilmről van szó, amelyben a jeti és a földönkívüliek kalcsolatát és létezését boncolgatták. Azt hiszem, volt benne több illusztrált jelenet, amikor két tudós a hegyekben találkozott nagy lábnyomokkal, ill. ősi civilizációkat is bemutattak, melyeknek köze lehetett hozzá, és több összeesküvéselmélet is volt benne (azt hiszem, volt egy ilyen, hogy a jetit a földönkívüliek küldték a Földre, illetve olyan is, hogy az űrlények és a jetik egyesüléséből lett az ember, amikor még a jetik uralták a Földet).

Kb. 40 perces.

Hátha ezek alapján valaki felismeri.

2021. ápr. 2. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
UFO Vadászok,vagy Idegen Civilizációk Historyn,amúgy kisgyermekkoromban néztem ezeket,azóta lejött az egész hogy kamu...
2021. ápr. 2. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyik sem az sajnos.

Azt én is tudom, hogy nem igaz, de valahogyan mégis lekötnek az ilyesmik.

2021. ápr. 2. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán az egyik Ősi Idegenek epizód lesz az.
2021. ápr. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!