Szerintetek is jobb egy csomó magyar szinkronhang, mint az eredeti színész hangja?
Antoni Hopkins hangja is nagyon rendben van, de Sinkó László a Bárányok hallgatnak filmjében, valami elképesztően jól szinkronizálta.
A nyolcvanas-kilencvenes években szinte csak szinkronos filmek voltak a tévében, moziban.Legalábbis a nagyfilmek
Bruce Willis- Dörner György, Terence Hill- Újréti László, Al Pacino- Végvári Tamás, Luis de Funes-Balázs Péter, esetleg Hauman Péter. STB.
És bár szinkronizálták őket mások is, és az eredeti hangjukkal sincs baj, nekem így az "igazi".
Az a csoda, hogy vannak filmek, amik jobban szinkronnal, mint eredeti hanggal.
Pl Ford Fairlane; Az Őslakó
12: Hát, én a Trónok Harcának szinkronját mindennek mondanám, csak zseniálisnak nem... egyszer-kétszer belehallgattam. Iszonyú modoros, ahogy próbálnak régiesen beszélni a névelők elhagyásával meg az "atyám" szó használatával meg hasonlókkal. Nem is beszélve az ilyen gyöngyszemekről: https://www.youtube.com/watch?v=87jqyiNgw0I
Walder-ház :D
Cameron Diaz : Fűr Anikó
Angelina Jolie : Orosz Helga
Alkonyat-filmek. A főszereplő páros rengeteg jelölést kapott a különböző részekért az Arany Málna-díjra, mint legrosszabb színészek.
Magyar szinkronnal Kristen Stewart kimondottan jó, és Robert Pattinson se olyan szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!