Túl tudnád élni? (zombi apokalipszis)
Páran itt amilyen kritikusan álltok hozzá, ez szomorú, hogy mindenhol csak kötözködtök, tényként kezeltek mindent. Ez a kérdés csak feltevés volt, nem kell belemagyarázni és logikázni, hogy de nem így meg úgy lenne.
A kérdezőtől azt nem értem, hogy miért kéne embert ölnünk? A Walking Deadbe kell a dráma, gondolom ott azért van olyasmi (bár keveset láttam belőle), de a valóságban szerintem ilyen helyzetben összetartóak lennének az emberek, nem ellenségesek. Az anyagi javak már mit sem számítanának apokalipszis esetén, így nem lenne okunk kiírtani egymást. Inkább módszert keresnénk arra, hogy összeverődjünk és együttesen találjunk ki valamit az életben maradásra és a zombik legyőzésére. Több ember együtt nagyobb eséllyel éli túl, mint egymagunk, vagy kisebb csapatok. Valakinek felelnie kell a kajáért, a földművelésért. Valakinek a biztonságért is. Egyedül elmenni vadászni egy erdőbe, mikor már kifogytunk a konzervekből, na meg friss vízért, az öngyilkosság. Mindenki nem aludhat egyszerre, váltásokban éjszaka figyelni kell, hogy van-e probléma. Nem árt találni valakiket, akik értenek a földműveléshez, építkezéshez, bütyköléshez - javítás, szerelés, akármi, na meg vadászat, esetleg napelemek hasznosítása, elektronika, vadászat, orvosok, stb, stb... Nagy csapat könnyedén elboldogul ilyen nehéz szituációkban is. Egyedül halálra vagy ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!