Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Túl tudnád élni? (zombi...

Túl tudnád élni? (zombi apokalipszis)

Figyelt kérdés
Ismerve magatokat az erősségeiteket a gyengeségeitek valamint a környezeteteket, képesek lennétek túl élni? Akkor is ha embert kell őlnötők?
2021. márc. 24. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Képességeimet tekintve tudnék-e vadászni? Biztosan nem, de meg sem próbálnám, tekintve azt a tényt hogy kint bárhol zombikba bukkanhatok. Annyi eszem volna, hogy nem hősködök, és a lehető legközelebbi házakból, üzletekből szereznék nem romlandó kaját és vizet. Lőfegyvert soha nem is próbáltam, itt nem is hiszem hogy tartanak a közelben. A rendőrségen valószínűleg találnék, de ahhoz el is kéne jutni oda, autóval kizárt, nem vonnám magamra a figyelmet. Inkább keresnék egy biztonságos helyet, ahol meghúzhatom magam, lehetőleg nem egy faházban faajtók mögött. A következő lépés az lenne, hogy további túlélőket keressek, ha mobil egy darabig működne, akkor könnyű dolgom lenne, ha úgy kelek fel mint a Walking Deadbe a pasi egy kómából, akkor valószínűleg a hálózatnak már lőttek. De akkor lehet, hogy már az elején belehalnék, ha nem esne le, hogy ez egy zombi apokalipszis. Ha leesne, akkor elmenekülnék. Nem vonnám magamra a figyelmet. Nem hősködnék. Én adnék magamnak egy esélyt, pár hétig legalább biztos átvészelném bujkálással. Többet ésszel, mint erővel. Aztán ki tudja. Nem igazán vannak hasznos képességeim sem mezőgazdasági, sem mérnöki, sem semmilyen más szempontból. Ha magamra maradnék egyedül hosszú időn keresztül, nem jósolnék magamnak hosszas életet, az biztos.
2021. márc. 28. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Páran itt amilyen kritikusan álltok hozzá, ez szomorú, hogy mindenhol csak kötözködtök, tényként kezeltek mindent. Ez a kérdés csak feltevés volt, nem kell belemagyarázni és logikázni, hogy de nem így meg úgy lenne.

A kérdezőtől azt nem értem, hogy miért kéne embert ölnünk? A Walking Deadbe kell a dráma, gondolom ott azért van olyasmi (bár keveset láttam belőle), de a valóságban szerintem ilyen helyzetben összetartóak lennének az emberek, nem ellenségesek. Az anyagi javak már mit sem számítanának apokalipszis esetén, így nem lenne okunk kiírtani egymást. Inkább módszert keresnénk arra, hogy összeverődjünk és együttesen találjunk ki valamit az életben maradásra és a zombik legyőzésére. Több ember együtt nagyobb eséllyel éli túl, mint egymagunk, vagy kisebb csapatok. Valakinek felelnie kell a kajáért, a földművelésért. Valakinek a biztonságért is. Egyedül elmenni vadászni egy erdőbe, mikor már kifogytunk a konzervekből, na meg friss vízért, az öngyilkosság. Mindenki nem aludhat egyszerre, váltásokban éjszaka figyelni kell, hogy van-e probléma. Nem árt találni valakiket, akik értenek a földműveléshez, építkezéshez, bütyköléshez - javítás, szerelés, akármi, na meg vadászat, esetleg napelemek hasznosítása, elektronika, vadászat, orvosok, stb, stb... Nagy csapat könnyedén elboldogul ilyen nehéz szituációkban is. Egyedül halálra vagy ítélve.

2021. márc. 28. 16:14
 13/13 NTBS ***** válasza:
Igen, simán.
2022. dec. 19. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!