Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dark sorozatban mi volt ez?

Dark sorozatban mi volt ez?

Figyelt kérdés

valaki elmagyarázná, hogy mi ez az apokalipszis dolog? hogy történt meg, ki idezte elo es hogyan

2evadot lattam

2020. aug. 27. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, nézd meg a következő évadot!

(nem éri meg, max a legutolsó rész)

2020. aug. 27. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:

mert akkor nem derult ki a 2.evad vegen?

azt hittem en nem figyeltem

2020. aug. 28. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg nem figyeltél, mert nem derül ki, meg ha úgy is éreznéd, hogy tudod, akkor a következő évad unalmas zagyvaságai és vontatott semmittevései bebizonyítják majd, hogy lényegtelen mit gondoltál addig.

Szerintem lejtmenet a sorozat. Az első évad király, a második még jó, de az utolsó... pfff. nagyon kisiklott

2020. aug. 28. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:
csak azert gondoltam, mert irtak h az apokalipszis napja de nem ertettem hogy mitol volt az
2020. aug. 28. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Mert az nap fog megtörténni, konkrétan az utolsó pillanatokban, amikor a férfi főszereplőt elviszi egy női főszereplő, akkor az a pillanat az apokalipszis pillanata, de ez csak a köv évadban realizálódik igazán, de akkor meg már túl sokszor is :D
2020. aug. 28. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti világban H.G Tannhaus (akinek órás műhelye van) elvesztette a fiát, menyét és unokáját, ezért időgépet akart építeni, hogy visszamehessen a múltba, de ehelyett 2 alternatív világot hozott létre, amik az eredeti világ eltorzult másai és folyamatosan ismétlődnek. Mikor a radioaktív anyag miatt bekövetkezett az apokalipszis, akkor ért egymásba a két alternatív világ, és Eva világából Martha elvitte magával Adam világából Jonast, így megszülethetett a gyerekük, aki előidézte az apokalipszist.
2021. jan. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!