Dark sorozatban mi volt ez?
Figyelt kérdés
valaki elmagyarázná, hogy mi ez az apokalipszis dolog? hogy történt meg, ki idezte elo es hogyan
2evadot lattam
2020. aug. 27. 21:31
1/6 anonim válasza:
Hát, nézd meg a következő évadot!
(nem éri meg, max a legutolsó rész)
2/6 A kérdező kommentje:
mert akkor nem derult ki a 2.evad vegen?
azt hittem en nem figyeltem
2020. aug. 28. 09:08
3/6 anonim válasza:
Tényleg nem figyeltél, mert nem derül ki, meg ha úgy is éreznéd, hogy tudod, akkor a következő évad unalmas zagyvaságai és vontatott semmittevései bebizonyítják majd, hogy lényegtelen mit gondoltál addig.
Szerintem lejtmenet a sorozat. Az első évad király, a második még jó, de az utolsó... pfff. nagyon kisiklott
4/6 A kérdező kommentje:
csak azert gondoltam, mert irtak h az apokalipszis napja de nem ertettem hogy mitol volt az
2020. aug. 28. 15:26
5/6 anonim válasza:
Mert az nap fog megtörténni, konkrétan az utolsó pillanatokban, amikor a férfi főszereplőt elviszi egy női főszereplő, akkor az a pillanat az apokalipszis pillanata, de ez csak a köv évadban realizálódik igazán, de akkor meg már túl sokszor is :D
6/6 anonim válasza:
Az eredeti világban H.G Tannhaus (akinek órás műhelye van) elvesztette a fiát, menyét és unokáját, ezért időgépet akart építeni, hogy visszamehessen a múltba, de ehelyett 2 alternatív világot hozott létre, amik az eredeti világ eltorzult másai és folyamatosan ismétlődnek. Mikor a radioaktív anyag miatt bekövetkezett az apokalipszis, akkor ért egymásba a két alternatív világ, és Eva világából Martha elvitte magával Adam világából Jonast, így megszülethetett a gyerekük, aki előidézte az apokalipszist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!