Sorozatbarát csak nekem nem működik egy ideje?
Figyelt kérdés
Eddig minden okès volt de az utóbbi kèt vagy három hètben nem működik.
Akármire rámegyek nem tölti be a sorozat rèszèt. Próbáltam már telórol ès laptomról is de semmi.
Ezt irja ki:
A webhely nem èrhető el a gdanstum. net hosszú ideje nem válaszol. Próbálja ki a következőket a kapcsolat ellenörzèse.
Ez mit jelent? Hogyan tudnám vissza állítani?
2020. aug. 24. 15:17
1/10 anonim válasza:
Én alig 1 órája használtam nem lehet hogy megszegtel egy szabályt vagy valamelyik meghívottad és letiltottak?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem szegtem meg semmilyen szabályt. Mèg egyszer se hívtam meg embert ès nem is szoktam kommentelni. Nem tudom mi lehet de olyan rossz hogy nem tudom használni :(
2020. aug. 24. 18:15
4/10 A kérdező kommentje:
3.válaszoló
Neked is azt irja ki amit nekem?
2020. aug. 26. 12:51
5/10 anonim válasza:
Én most is folyamatosan hasznalom es mukodik. Probalj meg kilepni a fiokodbol aztan ujra belepni es lehet akkor mukodni fog. Vagy ha a kapcsolat rossz probald ujra kapcsolni a wifidet. (Bocsi ha nem mukodik egyik sem, ez csak az en otletem)
6/10 anonim válasza:
Esetleg másik böngésző vagy inkognitólap sem segít?:/
8/10 anonim válasza:
Még reggel felengedett az oldalra, de most már nem is működik. Az oldalra való fellépés helyett nekem ezt a hiba üzenetet adja ki: 500 Internal Server Error
9/10 Ruzsik Lajosné válasza:
Szerintem megszüntethetnék a sorozatbarátot,mert ez minden csak nem barát.Annyi mérget ettem már miatta,hogy nem is tudom szavakkal kifejezni.Nem tudom mi a céljuk ezzel,hogy hol lehet nézni ,hol nem.Miért nem közlik a regisztráltakkal? Ezért támogassuk őket,hogy utána együk a mérget?
10/10 anonim válasza:
Akinek nem működik az próbálja meg beirni keresőbe hogy sorozatbarat.club (ékezet nélkül) mert új webcimre költözött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!