Hol tudnám magyarul megnézni, hogy miről szól egy bizonyos film?
Figyelt kérdés
Megnéztem egy filmet, nagyon zavaros a története, sok mindent nem értettem benne, sok a megválaszolatlan kérdés. Egy olyan oldalt keresek, ahol meg van a film-esetleg több film-leírása, megmagyarázzák a történetet. Mert elég idegesítő, mikor megnézek egy filmet és "ez akkor ki is volt?" "azt akkor miért is csinálta?" "ez akkor hol is volt?" "mi is lett vele?" "hányan is voltak?" kérdések jönnek elő...2021. márc. 24. 10:25
1/3 anonim válasza:
Esetleg nézz fel a snitt nevű oldalra. Ott a film adatlapja alatt hozzászólásban tudsz kérdezni!
2/3 anonim válasza:
Wikipedián bizonyos filmeknél nem csak a tartalom, hanem néhány esetben a teljes cselekmény is le van írva. Illetve, ha beírod a film címét és mellé, hogy kritika, akkor a legtöbbről találsz, azokban általában benne van a lényeg, hogy mi, miért történt. De akár itt is kérdezhetsz, sokan sok filmet láttak, jó eséllyel tud valaki segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmit :/ A fílm címe: "A Levenger akta". Elég sok mindent nem értettem. Ki látta a filmet? A kérdéseim: Mi lett a kislánnyal? Miért volt olyan fontos mindenkinek az a véres ruha? A papnak mi köze a dologhoz? Mit csinált ott? Ki/mi volt az a lény az erdőbenn? A fiu, amikor megsebesült a végefele, akkor miért mondta, hogy "meghalt", amikor nem is? Akit láttak, hogy tüzet rakott az erdőben, az ki volt és ténylegesen mit csinált?
2021. márc. 24. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!