Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Sabrina...

Mi a véleményetek a "Sabrina hátborzongató kalandjai" sorozatról? És miért hátborzongató? Nincs is benne semmi ilyesztő.

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez miért az Anime, manga kategóriában van? Mehetett volna a Filmek, sorozatok közé, mert oda való. XD
2021. márc. 21. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Upsz, elnyomtam. BOCSÁNAT :(
2021. márc. 21. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már vagy 10x újranéztem, imádom azt a sorozatot.

Az első évadban még vannak horror szerű részek, de utána az egész sorozat egy kicsit másfele haladt.

Személy szerint én úgy gondolom hogy nagyon túltolták a szerelmi szálakat, mivel nem ez az alaptéma. Illetve sa 4.évadot is elrontották, főleg a végét.

Egy erőltetett lezárás volt, teljesen siettetve. Lucifer karaktere nagyon bénának volt bemutatva, mintha nem ő lenne maga a Sátán...Így vagyok Caliban-nal és Lilith-tel is.

Ráadásul egy csomó dolgot ki sem fejtettek, csak lógva hagyták a dolgokat amikbe belekezdtek.

Összességében egy elég jó sorozat, nem értem miért nem szeretik többen, de az utolsó 2 évad fel sem ért az elsőkhöz.

2021. márc. 21. 16:39
 4/6 anonim válasza:
100%

Tudom, hogy mar nem mostani kerdes, de elmondom en is a velemenyem.

Eloszor is egy hihetetlen jo sorozat, borzalmas befejezéssel. Egyetertve az elottem levovel, a negyedik evadot ugy rontottak el, ahogy csak lehetett, főleg a veget.

Sokszor erthetetlen volt szamomra, hogy pontosan most mi tortenik, a vege meg teljesen erthetetlen volt, es elkapkodott.

Az elso meg a masodik evadot alig lehetett letenni konkretan, annyira fuggove tette az embert, ezert szamonra egy nagyon nagy csalódás a Sabrina befejezése. :((

Egy sokszor vicces sorozatbol, ami neha meg ilyeszto is volt, de biztosan hihetetlen izgalmas, sajnos csak ugy marad meg, hogy meghalt szerintem teljesen ertelmetlenul a vegen a foszereplo.

Szomoru.

2021. dec. 17. 23:15
 5/6 anonim válasza:
*ijesztő
2021. dec. 17. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Kicsit elkéstem a válasszal, de szerintem is izgalmas sorozat, de a végének semmi értelme nem volt. Viszont ami nekem egyáltalán nem tetszett, hogy olyan istenek és mitológiai alakok nevét használták fel, akiknek semmi közük sincs a sátánista boszorkánysághoz, vagy a fekete mágiához, és úg sorolták fel őket, mintha démonok lennének. Lehet, hogy hülyeség az egész,de ezt utákom az amcsi sorik és filmek többségében, hogy nem néznek utána semminek, hogy úgy volt e ahogy azt ők kitalálták.

De ettől eltekintve izgalmas és nézhető volt, csak szerintem nem kéne felelőtlenül olyan neveket használni, akiknek az adott témához semmi közük.

2023. okt. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!