Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miraculous 4. évad spoilerek?

Miraculous 4. évad spoilerek?

Figyelt kérdés
Aki nézi a Miraculous-t az tud a 4. évadból már spoilereket vagy akármilyen infót? Én annyit tudok hogy Marinette lesz az őrző. Még mit lehet tudni? A válaszokat előre is köszönöm :)

2021. márc. 20. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog meghalni. A sorozat alkotója, Thomas Astruc ezzel viccelődött Twitteren, és eléggé sokan elhitték, majd elkezdték terjeszteni.
2021. márc. 26. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Én azért el tudom képzelni, hogy egy időre (akár egy évadra is) félreállítják (pl. kómában lesz, mint Gabriel felesége), hogy az idő alatt más karakterekre, kapcsolatokra tudjanak összpontosítani (pl. Luca).
2021. márc. 27. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokan szerelmesek belé és mégis csak az egyik főszereplő.

Lukát meg sokan nem szeretik, Kagamit egyenesen utálják a nemzetközi fb csoportokban.

Nem hiszem, hogy megkockáztatnák az eltüntetését.

2021. márc. 27. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lukának és Kagaminak kéne összejönie. És két útban lévő karakter rögtön ki is esne
2021. márc. 28. 08:16
 15/17 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem Kagami sokkal jobban illik Adrienhez, mint Mari vagy bárki más. Civilben is (arisztokratikus, talpraesett, sportos) és szuperhősként is (sárkány).
2021. márc. 30. 10:02
 16/17 anonim válasza:
Az első részbe Fu mester fog akumatizálódni és a talizmánok ládájáért pedig eljön egy szerzetes örző, de végül nem viszi el. A második részben Luka és Marinette szakítanak, a harmadikban pedig Aidrien és Kagami. A negyedik részben Alya megtudja, hogy Marinette katica
2021. ápr. 27. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
16, ezek a részek már kintvannak.
2021. ápr. 27. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!