Miraculous 4. évad spoilerek?
Figyelt kérdés
Aki nézi a Miraculous-t az tud a 4. évadból már spoilereket vagy akármilyen infót? Én annyit tudok hogy Marinette lesz az őrző. Még mit lehet tudni? A válaszokat előre is köszönöm :)2021. márc. 20. 17:57
11/17 anonim válasza:
Nem fog meghalni. A sorozat alkotója, Thomas Astruc ezzel viccelődött Twitteren, és eléggé sokan elhitték, majd elkezdték terjeszteni.
12/17 anonim válasza:
Én azért el tudom képzelni, hogy egy időre (akár egy évadra is) félreállítják (pl. kómában lesz, mint Gabriel felesége), hogy az idő alatt más karakterekre, kapcsolatokra tudjanak összpontosítani (pl. Luca).
13/17 anonim válasza:
Túl sokan szerelmesek belé és mégis csak az egyik főszereplő.
Lukát meg sokan nem szeretik, Kagamit egyenesen utálják a nemzetközi fb csoportokban.
Nem hiszem, hogy megkockáztatnák az eltüntetését.
14/17 anonim válasza:
Lukának és Kagaminak kéne összejönie. És két útban lévő karakter rögtön ki is esne
15/17 anonim válasza:
Szerintem Kagami sokkal jobban illik Adrienhez, mint Mari vagy bárki más. Civilben is (arisztokratikus, talpraesett, sportos) és szuperhősként is (sárkány).
16/17 anonim válasza:
Az első részbe Fu mester fog akumatizálódni és a talizmánok ládájáért pedig eljön egy szerzetes örző, de végül nem viszi el. A második részben Luka és Marinette szakítanak, a harmadikban pedig Aidrien és Kagami. A negyedik részben Alya megtudja, hogy Marinette katica
17/17 anonim válasza:
16, ezek a részek már kintvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!