Eren miértmondta Mikasanam hogy utálja? Meg azokat a rossz dolgokat, Arminnak es Mikasanak?
Manga reader vagyok, szóval SPOILER
.
.
.
nem tudjuk. Persze, mindenki más gondol, hogy BIZTOS csak őjet védta ezzel, vagy a másik teória, hogy Eren egy f@sz, de az igazság az, hogy nem tudjuk. Nem lett elmondva. Még legalábbis nem. (Egyébként nekem is megvan a saját teóriám, de az még jobban spoiler, szóval inkább megtartom magamnak🤭)
Elmondhatod a spoilert nyugodtan.
S4ep3nál tartok de nézek spoilereket, mert annyira élvezem az aotot, hogy többször is megtudom nézni ugyanolyan érzessel, mintha előszőr látnam
(Akkor elmondom, hogy mi az én teóriám)
aot SPOILER szóval animések ne olvassák el ha nem akarnak SPOILERT
.
.
.
.
.
.
A lényeg, hogy az utolsó dolog amit Eren Mikasának mondott, hogy Mindig is gyülölte. Majd az utolsó elötti manga fejezetben Mikasa elméje egy alternatív idősík emlékeit kezdte látni, és ebben az idősíkban kapott utasításokat Erentől megtagadta, tehát legyőzte Ackerman énjét, legyőzte rabszolgaságát (Amit Levi-nek ugye nem sikerült), de ehhez eszébe kellet jutnia, ez elött az utolsó mondatnak, amit a saját idősíkjukon, tőle hallott. És mivel Eren látja a jövőt, és a 3 ember közül Mikasa volt az egyik akinek valaha is meg tudott nyílni, ezért lehet azért mondta ezeket neki, hogy később fel tudjon szabadulni.
Sosem bírtam Erent, megölte a barátait, vagy ha nem ő ölte meg őket, akkor csak röhögött ezen. Ugye aztán Mikasa fogta, lennyiszantotta Eren buksiját (Again: MEGÖLTE A GAZDÁJÁT, MI EZ HA NEM FELSZABADULÁS???), és csókolozott a levágott fejével. Igaz, Eren már nem élhette ezt meg, de legalább Mikasa felszabadult, és lehet a népét is megmentette, de mostmár milliárdok vére tapad kezéhez.
*Talán spoilert tartalmaz*
Nahát az én teóriám kicsit más, talán azért mert mindig is nagyooooon szerettem Erent.
Szóval Eren azt szeretné, hogy a barátai szabadok legyenek, azt szeretné, hogy Mikasa szabad legyen. De hogy lehetne úgy szabad Mikasa, hogy mindig Erent próbálja megvédeni és harcol érte? Meg amúgyis 4 év múlva Eren meghal(ugye csak 13 évet élhetnek a titan shifterek), azután fog tudni szabadulni Mikasa az érzéstől, hogy számára a legfontosabb személy meghalt és ő nem tehetett semmit? Így jött az a "megoldás", hogyha Mikasa megutálja őt akkor szabad lesz. Ugye ez csak az teóriám a "miért mondta"-ra, viszont az tisztán látszik (főleg a 138. chapterben), hogy nem utálja Mikasát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!