A Grey's anatomy jó? Értemes megnézni?
Figyelt kérdés
Csak láttam h olyan hosszú😅
Megéri megnézni?
2021. márc. 16. 00:49
1/16 anonim válasza:
Ha lehetne választani,akkor én inkább a Vészhelyzetet javasolnám.2 évaddal rövidebb is,és sokkal izgalmasabb.
2/16 anonim válasza:
Annyira banális dolgok vannak benne, hogy inkább sorozatparódiaként nézd.
3/16 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Őszintén szólva, szerintem nem jó.
Ahogy elindul a sorozat, gyakorlatilag egy szappanopera, drámai elemekkel megszórva. Szörnyű, de tényleg. Sokszor a barátok közt ugrott be róla.
Később inkább átmegy drámaiba. Marad még szerelem, szex, párkapcsolatok, de kevésbé lesz szappanopera jellegű és mindennek húúú, de nagy súlya lesz inkább. (Őszintén szólva, én ezeket az évadokat imádom, de ez ilyen trash élvezet nálam.)
4/16 anonim válasza:
Nekem a covidos évad nagyon tetszett. Kövezzetek meg! :)
5/16 A kérdező kommentje:
4es! Az hanyadik évad?
2021. márc. 16. 09:29
9/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a sorozat én elkezdtem és alig tudtam abbahagyni most 5.évadnál vagyok, kb 1 és fél hónapja kezdtem
10/16 anonim válasza:
Tudnatok segiteni, hogy hol nézitek? én az online-filmek oldalon nézem de rossz a minoseg és sok a reklám::( netflixen meg magyarországon nem elérheto illetve tokeletes lenne a feliratos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!