Marvel fanok! Mit szólnátok egy Marvel kapitány és Valkry pároshoz?
Úgy értem mint egy l*szbi pár.
Most olvastam egy cikket h mindkét színésznő lenyilatkozta h szívesen lenne a másik párja a mozi vásznon.
És mivel Natasha és Wanda után ők ketten a talan legfontosabb női marvel karakterek ezért nagyon nem mindegy h a ez hogy van.
Ti mit szólnátok ha ez bekövetkezne?
Én egy Natasha-Carol vagy Nebula-Carol párosnak jobban örülnék (előbbi tudom hogy már nem opció Nat halála miatt), Valkűr nekem olyan érdektelen karakter.
Amúgy se hiszem hogy ezt meglépnék az MCU-ban egyhamar, érzékeny téma ez, még olyan elejtett megjegyzés formájában mint a Végjátékban a csoportterápiás résznél hagyján, de hogy két csaj smárolja egymást egy MCU-filmben az szerintem sokaknál kicsapná a biztosítékot, és szegény Brie Larsont sokan amúgy se szeretik már most sem, nem hiszem hogy ez sokat dobna a megítélésén. Amúgy nem is tudtam hogy ő leszbikus, de akkor érthető miért nincs pasija egy ilyen kaliberű csajnak. Nagy kár érte, én azért vittem volna...
Én maradnék a Natasha + Stevenél :)
Amúgy én már ott gondoltam h carol az amikor 20 percet láttam a Marvel kapitanyból. Nekem valahogy üvöltött róla.
Meg amúgy én így hetero csajként ezzel úgy nem tudnék mit kezdeni.
Igazad van, a Nat+Steve jobb :D Nekem is az az első számú shipem, szerintem ők rohadtul összeillettek volna. nagy kihagyott ziccer.
De akkor legyen Nebula + Carol, két jéghideg domináns nő, kíváncsi lennék mit kezdenének egymással. :D
Nekem is gyanús volt hogy sosem érdeklődött a pasik iránt és ők se iránta, pedig nem rossz nő, szóval nálam is elég gyanús volt. A színésznőről viszont nem tudtam hogy valóban az. :D
Amúgy ezt a hírt amit írsz hol olvastad? Én is megsasolnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!