Marvel fanok! Ötlet karanténra?
Most h nem mehetünk vissza az iskolába és marad az online oktatás gondoltam valaamit csinálnék ami "hasznos"
Szóval
Szeretnék készíteni valami Marveles dolgot (most lépjünk túl a rajzolj egy bosszúállót dolgon)
Gondolkodtam Tom Holland ember méretű kartonbábún csak most rossz a nyomtatónk ezért azzal várnom kell.
Szóval van valakinek valami 'kézműves' elfoglaltság ötlete marveles temában?
Rólam kicsit: oda vagyok Tom Hollandért, Nat & Wanda kedvenceim 17/L
Ragaszgasd teli a falad képekkel
De elöbb kérj engedélyt a szüleidtöl. Ugyanis én is ezt csináltam még tavasszal és bár nem akadtak ki de anya kicsit meglepödött mikor bement a szobámba és teli volt Tom fejével az egész xd
négyest hagyjad békén, ő az a befásult alak, aki egész iskola alatt egyedül ült szüneteben a wc-n, és a matek példatárat oldotta meg, azóta pedig "önfejlesztő könyvek"et olvas, mert az annyival műveltebb dolog, mint akciófilmet nézni vagy ponyvát olvasni, vagy bármit csinálni, amit más emberek is szoktak...
a kérdésre visszatérve, ha még érdekel: lehet rendelni webshopokból filc lapokat, fonalat, tűt, és varrhatnál kis cuki bosszúálló-figurákat :) nálam most az a projekt, hogy megvarrom az összes női karaktereket, és felfűzöm őket egy girlandnak :)
amúgy meg tegyük hozzá, hogy igenis hasznos dolog fejleszteni a kreativitásod és a kézügyességed, sose tudhatod mikor lesz rá szükséged (én pl pincérként dolgozok/tam-amíg lehetett- de azzal nyertem meg a főnökömet, hogy fontam neki egy olyan virágfüzért a bejáratra, amit ő elképzelt csinálni dekornak csak nem tudta összerakni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!