Fall3n4ngel3 kérdése:
Ki az a Warlord Kro? (Marvel)
Figyelt kérdés
Elméletileg ő lesz az Eternals film főgonosza, képregényeket nem olvasom, de szerintem egyébként sem egy ismert karakter, tehát nem nagyon tudok róla semmit. Rákerestem google, youtube-on de magyar video nincs róla, Wikipédián is csak angolul van fent és hát nem erősségem az angol. Kicsoda Kro? Mit lehet tudni róla? Milyen erelye van? Van valami kapcsolata az égi lényekkel?2021. márc. 8. 17:28
2/2 A kérdező kommentje:
Oh köszi ezt még nem láttam. Viszot ha csak ennnyi akkor nem tudom hogy fog az örökkévalóknak kihivást jeleteni.
2021. márc. 8. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!