Spoileres Wandavision kérdés!?
szóval, a sima 'színes' vision ő a wandában élő végtelen kő egy darabja. És mivel csak a wanda által létre hozott WestWiewban tudott volna élni ami nem a valóság. Amit ugye Wanda feloszlatott ezért a 'színes' vision hát meghalt.
A fehér vision az eredeti vision teste, átprogramozott tudattal.
ez a fehér vision elrepült és sanszos h látjuk még.
Egyébként egyes teóriák szerint mivel ugye ezt a testet eredetileg ultronnak szánták, ezért a swordon belüli gonosz emberek belefogják tenni ultront és ez által ultron visszatér
Két kérdésem merült fel:
1. Nem lehet,hogy fehér vízió pozitív karakter lesz, mert a színes vízió visszahozta az emlékeit?
2. Tudom, valószínűleg le vagyok maradva a történettel, hogy nem tudom, de milyen végtelen kő van Wandában?
1. Igazából simán lehet, jó teória
2.a sorozatból kiderül (8.rész) h wanda egy hydra kísérlet során érintkezett a (később) vízió fejében lévő végtelen kővel, és a kő egy része magába ivodott.
A színes Vision belerakta a fehér "Vision"-be az emlékeit.
A teste Vision felújított változata, az emlékei nélkül csak egy üres test volt. Úgy repült el, hogy "I am Vision." Tehát filozófiai értelemben ő a korhadt deszka, az új deszka és a megérintett deszka, 3-az-1-ben.
1.Nekem az jött le hogy vízió áttöltötte az emlékeit fehér vizióba
2.Az elmekő van vizióban
Amit felhasználnak kísérletekre az ikreknél innen Wanda ereje
Csakhogy ő a sorozat szerint amúgyis fogékony volt az ilyenekre
6-os az egy paradoxon amit írsz szóval abba mindent bele lehet magyarázni
Nekem is az a verzió tetszik ám amit te írsz
A paradoxon miatt volt az, hogy nem támadta meg hexben lévő verziót, ami a hexán kívül nem képes létezni, mert a "mágia" része. Képletes részt kiveszem belőle, akkor ő Vision fizikai maradványainak felújított, újra programozott változata. Ez a korhadt deszka és az új deszka. Tehát ő részbe visio maga. Csak a tudata nem, az a tudat meg maga az emlékek halmaza, amit az ai feldolgoz. Ez a rész az, amit megérintett a hajóskapitány.
Így állt össze neki a kép, hogy minden szempontból ő Vision.
Szerintem ez nem belemagyarázás. Ez egy értelmezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!