A WandaVision csak nekem fog nagyon hiányozni?
Tegnap vége lett és nagyon szomorú vagyok
Kedvenc sorozatom volt
Á én nagyon megszerettem az egészet.
Amúgy én se buckyt se samet nem bírom szóval szerintem majd ha az összes rész kijött, akkor nézem majd meg egyben.
Én a lokit várom nagyon, de az is még nagyon soká jön
Neked hiányozni fog. Értjük.
Mit csináltál eddig azokból, amiket ajánlottak a többiek?
Rajz? Elemzések? Napló? Újranézés?
Van egy fajta fogalom, ami lehet számodra nem ismert:
Bizalmas személy, akivel szoros kapcsolatban vagyunk, és akinek tisztességére, segítségére bármikor számíthatunk. Az ilyen személlyel gyakori vagy tartós közös tevékenység során kölcsönös megértés, bizalom, ragaszkodás és szeretet alakul ki. Nemtől függetlenül, aki nem rokon vagy családtag, és nem testi vonzalom, szerelem vagy annak szándéka köti össze velünk. Magyarul barát.
Ha van ilyen az életedben és látta a sorozatot, velük beszélgessél.
Amúgy 5 és 6hoz szólva. Csak megkérdeztem h más embereknek hiányozni fog e sorozat.
És igen újra néztem és kitárgyaltam már egy haverommal a sorozatot. Remélem ez megfelel válaszul. Amúgy ha annyira céltalan és mihaszna az életed h gyakori kérdéseken szólogatsz be másoknak akkor csak sajnálni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!