Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az 1001...

Mi a véleményetek az 1001 filmről, amit látnod kell, mielőtt meghalsz?

Figyelt kérdés
Nem túl régiek az 1900 körüli filmek? Élvezhetőek voltak?

2021. márc. 9. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keaton örök. Sosem lesz régi.
2021. márc. 9. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ajánlom őket, nagyon élvezetesek. Ugyan olyan hatást és érzelmeket értek el a 20. század elején, kevesebb eszközzel és technikával, több kreativitással.
2021. márc. 9. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hasznos, bár ebben nagyon nagyok sok féle film van, így engem például rengeteg nem érdekel, legfeljebb akkor, ha már nagyon nem lenne mit néznem, de ahhoz egy élet is kevés. Bár én 1940-nél régebbi filmeket még nem láttam, de egy film minőségét nem a technikai felszereltség határozza meg. Persze mai szemmel már másabb ezeket nézni, de pl Hitchcock filmjei is elég régiek és szerintem kifejezetten jók.

De ahogy írtam, nagyon sok féle film van ezen a listán, így inkább (de ez is erősen szubjektív vélemény) azt ajánlanám, hogy szemezgess közülük, mintsem végignézni a teljes listát. Mindenki ismeri a saját ízlését, talán kissé felesleges lenne az összeset megnézni mindenkinek.

2021. márc. 9. 19:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2021. márc. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!