Valaki tud jó gyerek sorozatokat?
Mielőtt még elkezdenétek spammelni a Tom&jerryt, ezekre nem vagyok kíváncsi. AVATAR vagy Sárkányherceg szerűre gondoltam. A lényeg,hogy jó legyen a story, és ne legyen túl gyerekes. Az öcsémmel nézném, ő 8 éves, én 16. Karanténba kerültünk, és kifogytam a sorozat ötletekből.
Ezeket már láttuk: Mindkét AVATAR sorozat, Gravity falls, Inazuma eleven, Ninjago, Sárkányherceg, Scooby dook(bár itt sincs összefüggő sztori, ezt inkább csak nosztalgiából).
Előnyben vannak az animációs sorozatok.
Kacsamesék (a régi)
Csipe-csapat
Denver, az utolsó dinoszaurusz
Magyar népmesék
Hupikék törpikék
Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki
A gumimacik
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadlúdakkal
Csip-csup csodák
Balu kapitány kalandjai
Tini Nindzsa Teknőcök
Elsüllyedt világok (bár talán egy 8 évesnek még kissé komoly)
80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal
Mézga család
X-men - Evolúció
A varázslatos iskolabusz
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
Mesék Mátyás királyról
Samurai Jack
Alvin és a mókusok
Remélem, tudtok majd választani. Mind rajzfilm. :)
X-Men evolúció
Tini titánok (a régi, nem a mostani)
Samurai Jack
Ben 10 (szintén a régi)
Sárkányok: Hibbant sziget harcosai
Kung-fu panda
Amerikai Sárkány
Madagaszkár pingvinjei
Spongyabob?
Oroszlán őrség ,mondjuk ebből a 3.évad már kicsit felnőttesebb az 1 ,2 még gyerekes
Haikyuu
Hősakadémia
Sonic X
Pokémon
Bár őszintén, a magyar anime szinkronok hányingerkeltően undorítóak.
Amit itt írtok azoknak a nagyrészének nincs sztorija, pl ezeket ismertem fel egyből:
Magyar népmesék, hupikék törpikék, frédi és béni, mesék Mátyás királyról, Ben 10, Sárkányok: A hibbant sziget harcosai, Kung-fu panda, Madagaszkár pingvinjei, Spongyabob, Oroszlánőrség.
Ezeket én is néztem, de csak 1 részes sztori van.
És még van innen sok olyan is, amit nem néztem, de gyanítom, hogy egy részes sztorik:
Kacsamesék, csipet-csapat, Denver, az utolsó dinoszaurusz, a gumimacik, Balu kapitány kalandjai, Varázslatos iskolabusz, Tsubasa kapitány, A pálya ördögei, Amerikai sárkány.
Én olyan sorozatokat keresek, amikben ÖSSZEFÜGGŐ sztori van, tehát nem egyrészes sztorik, és nem 1 évadban pl 3 rész összefüggőt, hanem teljesen összefüggőt.PL.: a sárkányherceg teljesen összefüggő, egy sztori van az egész sorozatban, és részről részre halad. Vagy esetleg olyan mint a DC féle Arrow(ezt nem az öcsémmel néztem) Évadonként változó sztori, de a szereplők ugyanazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!