Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit vártok a WandaVision...

Mit vártok a WandaVision utolsó részétől?

Figyelt kérdés

NEM az érdekel, hogy ki mit olvasott...

NEM az érdekel, hogy milyen kamu spoiler kering...

Egyszerűen csak az érdekel, hogy....

- Ti mit vártok tőle?

és/vagy

- Szerintetek mi fog történni?

Figyelem!

Ez a kérdés azért jött létre, hogy ki tudjátok írni magatokból, hogy mit szeretnétek, vagy mi az aminek nem örülnétek, de úgy is meg fog történni.

Kérlek!

- Ne pontozzátok le a másikat csak mert nem értetek vele egyet. Ez egy véleménykifejtős kérdés.

- Egymással beszélgetni és egymás kommentjére reflektálni szabad, de bunkón kötekedni nem, mert én leszek az első aki jelenti.

Vigyázzatok!

Pénteken csak az nézze meg ezt a kérdést, akit nem zavarnak a spoilerek, mert tuti lesz olyan, akinek az lesz az első dolga, hogy az összes létező helyen szétspoilerezze a showt.

2021. márc. 3. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

#9 spoiler mentesen mondom a véleményem

Hát hű. Az elején csak neztem nagyokat h most amúgy mi történik aztán jött egy sor sírás aztán most nem tudom mi van.

És nem spoiler de ne szamítsatok meglepi szereplőre. Se Strange se loki se pókember nincs benne.

Látvány világban nagyon szép és kidolgozott volt.

Storyban én is csalódtam picit mert kb ezt vartuk az egésztől és azt hittem lesz valami amitől leesik az allunk de kb kiszamitható volt.

Viszont ha valaki eltudná nekem magyarazni h a vége azt most így hogy van mert nem értem.

2021. márc. 5. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

#11, amit leírtál "nem spoiler" címmel, az valójában spoiler.

Amúgy számomra is kissé csalódás volt. Mármint nem rossz lett a lezárás, csak szimplán az, amit várni lehetett, semmi extra. Így se nem jó, se nem rossz. Vagy legalábbis egyelőre úgy érzem nem nagy durranás, aztán később lehet megbékélek vele. Plusz ki tudja hogyan folytatódik majd Wanda története vagy éppen fehér Vízióé. De összességében (egyelőre) egy szimpla lezárás semmi nagy dologgal. Annyira nem tudtam átélni a búcsút sem. De maga a 9 rész egyben nagyon tetszett.

2021. márc. 5. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 miután befejeztem a 9.részt, megnéztem még egyszer és másodjára már jobban élveztem.

Amúgy bocsánat ha spoilernek számított amit írtam

2021. márc. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!