Csak én sírtam el magam a WandaVision 8. részén, amikor Wanda mondogatja a halott Vision-nek, hogy "I can't feel you"?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy én óriási MCU fan vagyok és nagyon beleélem magam egy MCU film/sorozatba2021. febr. 27. 01:53
1/18 anonim válasza:
Én most hallottam először erről a sorozatról,de megfogom nézni,és nem érdekel hogy fiúnak születtem,direkt elfogom sírni magam.
2/18 anonim válasza:
Én nem. Az a baj, hogy izgalmas sorozat szerintem is, de közel stávol nem olyan mindfuck vagy érzelmes mint ahogy a hype állítja.
Az "I can't feel you" tényleg érzelmes volt, de nem hagytak ennek elég időt kibontakozni, hogy tényleg mélyen meg tudja fogja az embert (szerintem legalábbis)
3/18 anonim válasza:
Jó lett volna ha jelzed a spoilert vagy legalább ne a kérdésbe írtad volna ezt ki, mert nem mindenki tudja már aznap megnézni az új részeket.
4/18 anonim válasza:
3: Milyen SPOILER? Eddig is tudtuk, hogy Vízió halott.
5/18 A kérdező kommentje:
3-as, ez nem nagy spoiler, ez csak 1 kis jelenet, amit leírtam és eddig is tudtuk, hogy Vision halott
2021. febr. 27. 11:20
6/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, a kérdés mezőbe sohase rakunk SPOILERT. Lentebb ki lehet fejteni, akkor is SPOILER felirat közé. Én még pl. nem láttam a nyolcadik részt, és mit tudom én, hogy most Vízió él vagy sem. Eddig ez nem volt világos. (Persze az IW-ben meghalt, de hogy most a sorozatban mi van, azt még eddig (a 7. részig biztos) nem fejtették ki.)
7/18 anonim válasza:
Szomorú volt de ahogy elöttem is írták túl rövid egy egy rész hogy ez jobban átjöjjön
9/18 anonim válasza:
7: Ez a rész már több, mint 40 perces volt.
10/18 anonim válasza:
Az igaz én arra értettem hogy pl egy egész estés filmnél jobban át tudod érezni
Viszont már most úgy gondolom hogy egyben lefogom tolni majd az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!