Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én sírtam el magam a...

Csak én sírtam el magam a WandaVision 8. részén, amikor Wanda mondogatja a halott Vision-nek, hogy "I can't feel you"?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy én óriási MCU fan vagyok és nagyon beleélem magam egy MCU film/sorozatba

2021. febr. 27. 01:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

Én is nagy fan vagyok :)

Vision az egyik kedvenc szereplőm

De egyébként vasember a kedvencem❤

2021. márc. 1. 14:08
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Én is nagy rajongó vagyok.

Én is mindig beleélem magam az MCU filmekbe.

Ezt az is bizonyítja, hogy már vagy 2 milliószor láttam az endgamet és minden egyes alkalommal ugyan úgy sírok rajta.

Én is nagyon elérzékenyültem ezen a részen és nagyon nem akarom h Vision halott maradjon....

2021. márc. 1. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Én ma daráltam le az összes eddigi megjelent részt, mert tudtam, hogyha hetente nézném, alig bírnám ki az 1 hetet. :D Nagyon tetszett, engem is meghatott a jelenet... és kíváncsian várom a finálét!
2021. márc. 1. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

Szerintetek mi lesz a show vége? Van teórátok?

2021. márc. 1. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

13-as vagyok, remélem nem baj, hogy én is írok. :)

Szerintem Dr. Strange megjelenik az utolsó részben, mert ugye lesz majd a Dr. Strange 2 (Multiverse of Madness), amiben Wanda is szerepel, szóval ez egy potenciális felvezetése is lehet esetleg annak.

Illetve azt is el tudnám képzelni, hogy

* SPOILER *

ez az újraélesztett "fehér" Vision ugyanolyan lesz, mint a képregényekben (érzelemre képtelen és gonosz), és letarol mindenkit a városban, vagy valami ilyesmi bonyodalmat csinál. És tuti cliffhanger lesz a vége, hogy aztán tűkön ülve várjuk a következő évadot. :D

* SPOILER VÉGE *

2021. márc. 1. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
(Ismét előző vagyok, csak annyi plusz még, hogy a spoileres részt azért írtam ki, mert az end crediteknél volt az a jelenet, és hátha valaki azt átpörgette és nem nézte meg, vagy ilyesmi)
2021. márc. 1. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

#12/14

Huu én is azt gondolom h fehér vision gonosz lesz és ugye majd ő is probléma lesz meg agatha is a későbbiekben.

Én még arra vagyok kíváncsi h mi agatha célja.

Meg hát arra is h a későbbiekben fehér vision , agatha , loki és a régi pókemberek valamint doctor strange h fog összekapcsolodni.

(Ez amúgy nem vág ide teljesen de wanda benne lesz a pókember 3 ban? Mert benne lesz a dr.S.2.ben és Dokikánk meg benne lesz a pókember 3ban szóval. Szerintetek?)

2021. márc. 1. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
15: Nem lesz következő évad. Ha folytatódik valamiképp a sztori, az másik sorozatban vagy mozifilmben lesz.
2021. márc. 2. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!