Csak én sírtam el magam a WandaVision 8. részén, amikor Wanda mondogatja a halott Vision-nek, hogy "I can't feel you"?
Én is nagy fan vagyok :)
Vision az egyik kedvenc szereplőm
De egyébként vasember a kedvencem❤
Én is nagy rajongó vagyok.
Én is mindig beleélem magam az MCU filmekbe.
Ezt az is bizonyítja, hogy már vagy 2 milliószor láttam az endgamet és minden egyes alkalommal ugyan úgy sírok rajta.
Én is nagyon elérzékenyültem ezen a részen és nagyon nem akarom h Vision halott maradjon....
Szerintetek mi lesz a show vége? Van teórátok?
13-as vagyok, remélem nem baj, hogy én is írok. :)
Szerintem Dr. Strange megjelenik az utolsó részben, mert ugye lesz majd a Dr. Strange 2 (Multiverse of Madness), amiben Wanda is szerepel, szóval ez egy potenciális felvezetése is lehet esetleg annak.
Illetve azt is el tudnám képzelni, hogy
* SPOILER *
ez az újraélesztett "fehér" Vision ugyanolyan lesz, mint a képregényekben (érzelemre képtelen és gonosz), és letarol mindenkit a városban, vagy valami ilyesmi bonyodalmat csinál. És tuti cliffhanger lesz a vége, hogy aztán tűkön ülve várjuk a következő évadot. :D
* SPOILER VÉGE *
#12/14
Huu én is azt gondolom h fehér vision gonosz lesz és ugye majd ő is probléma lesz meg agatha is a későbbiekben.
Én még arra vagyok kíváncsi h mi agatha célja.
Meg hát arra is h a későbbiekben fehér vision , agatha , loki és a régi pókemberek valamint doctor strange h fog összekapcsolodni.
(Ez amúgy nem vág ide teljesen de wanda benne lesz a pókember 3 ban? Mert benne lesz a dr.S.2.ben és Dokikánk meg benne lesz a pókember 3ban szóval. Szerintetek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!