Melyik az a népszerű sorozat/film, amelyet nem láttatok? Mi az oka?
Esernyő akadémia
Riverdale
A nagy pénzrablás
Star Wars
Telhetetlen
Csókfülke
Elit
Titánok
Lucifer
Gyilkos eső
Trónok harca
Éhezők viadala
Szerintem ezek mostanság népszerűek. Egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy valamelyikbe is bele nézzek, nem nagyon érdekelt különösebben, ennyi az egész. Majd talán ha egyszer kedvet kapok, úgy is bele nézek. Barátaim ajánlották őket egyébként.
Star Wars
Keresztapa
Elit
Gyilkos eső
Trónok harca
Éhezők viadala
Igazából nagyon sok van. Egy részt azért nem láttam őket mert túl nagy a hájp és ilyenkor mindig az van hogy csalódok. Mert ha annyira felkapott valami, akkor elvárom hogy jó legyen. Erre kiderül hogy nem hogy fele de negyed olyan jók sincsenek, mint hangoztatják....
De van olyan is ami amúgy várólistás csak idő kéne xd
Minden kollektív bűntudatot keltő film.
Jojo nyuszi
Zongorista
Saul fia
Marvel - nem érdekel az öncélú erőszak, sem az önbíráskodás. Mindne klisé, ami ezekben van szépen ki van figurázva a Team America filmben. Ha azt láttam, minden amcsi szuperhős filmet láttam.
Horror filmek - unalmas mind. Olcsó trükkök vannak benne, amin bealszom. Szándékosan nincs se értelme, se mondanivalója. Az egész stílus kuka számomra.
Amúgy MAFAB top 100ból max 1 filmet nem láttam. Így a hype nem érte nagyon utól azt a listát. Imdb top 100 szintén.
Szvsz a hype nem éli túl.
Akkor megy mindnekinek a 0.
Ti kértétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!