A Wonder Woman 1984-et miért tartják rossz filmnek? (spoilerek nélkül!)
SPOILEREK NÉLKÜL röviden le tudná írni valaki hogy miért ilyen nagy az ellenszenv az új Wonder Woman film iránt? Én két éve ezt a filmet vártam, de még nem láttam így nagyon kérem SEMMI SPOILERT NE ÍRJATOK légyszi, csak kontextus és konkrétumok nélkül hogy mi benne a rossz? A látvány lett gagyi, vagy tré a színészi alakítás, vagy gyenge a sztori vagy mi vele a baj? Mert rengeteg oldalon, közösségi médián sokan írják hogy rossz film, IMDb-n 5,4(!) ami rettenetesen gyenge egy blockbusternek (még 6,4 is nagyon kevés lenne), még a Marvel kapitány (amit kimondottan kipécéztek a trollok) is jóval magasabb pontszámon van, az 5,4 az ilyen B kategóriás horrorfilmek ligája szinte már, azok szoktak 5 környékén lenni. Mi ilyen rossz ebben a filmben?
Még egyszer kérem hogy konkrétumokat, tehát spoilereket, sztori részleteket, ilyesmit NE írjatok le, hanem csak általánosságban hogy mi a gond a filmmel: sztorija, rendezése, látványa, színészi munkája, vagy egyéb baj van vele? Lehet nagy csalódás lesz ha nagyon vártam? Rosszabb mint az első rész?
Az a bajuk hogy egy tipikus 80-as B film lett,amivel semmi gond nincs,én szeretem a menő egysorosokat dobáló főhősöket meg az eszetlen akciót.
Sokan azt hitték hogy valami katartikus nagy film lesz,és nem egy thor ragnarök féle 80-as akciófilm paródia/másolat.
Mert míg az 1. rész úgy ahogy tartalmazott epic jeleneteket, erős és karakteres antagonistát, volt cél és ennek eléréséhez látványos akcióorgia, addig a 2. rész erősen visszafogott volt, tv-filmszerű megoldásokkal, hogy a gonosz bácsit és a gyenge sztorit már meg sem említsem. Mi sem bizonyítja ezt jobban hogy az amerikai bemutató utáni második hétvégén 67 százalékot zuhant a bevétel. Az IMDB-N 5.4 áll, ami talán a leggyengébb dc film eddig. Persze a harmatgyenge, értelmetlen sztorit látva nem is csoda. A csoda-ha már említettem- az hogy berendelték a 3. részt :D
Ettől a filmet persze nézd meg, hisz ízlések és pofonok, tudod...
Én pont a szemeteskukásat nem értettem annyira.
Kérdező ezt inkább ne olvasd el mert lehet hogy véletlenül írok benne spoilert akaratlanul is.
A tüzijátékra talán azért mert nem sok tüzijátékot láthatott az első vh. közepén. És szerintem itt csak azt akarták érzékeltetni velünk hogy ő most tért vissza és hogy ez a világ teljesen új neki, és miután rácsodálkozott minden második dologra utána mehetett tovább a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!