Kinek drukkoltok? Kongnak vagy Godzillának?
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem kell komolyan venni.
Én Kongnak, egyik kedvenc kitalált karakterem. Röviden ezért.
Szerintem nagy hülyeség lessz a film. Már csak a kettő filmjei is ahogy az előző filmekben fellettek építve. Ugye Kongot napalmal kishíjján megölték és sima robbanó szerrel is ki tudták volna nyírni elvileg. Míg Godzillát atombombával sem sikerült megkarcolni sem. Kongnak az 1998 as godzilla ellen lenne esélye (ami egy sokkal jobb film szerintem mint az újjak).
Egyébként amit az #5- ös ír maximálisan egyetértek. Jelenetről jelenetre változik a méretük és nem csak minimálisan. Például godzilla az új filmekben jóval nagyobb a repülőgép hordozónál(ami 330m hosszú) amikor meg a városban harcol akkor alig magasabb a felhőkarcolóknál amik átlagosan olyan 150 m magasak. Ebben az új filmnek a trailerjében pedig a repülőgép hordozó tetején is harcolnak egymással amin el sem férne godzdilla de összemegy Kong méretűvé . Ez egy idő után nagyon feltűnő mert 4-500% os méret külömbségek vannak a jelenetek között
Miután láttam mind a 36 Godzilla filmet, azt hiszem nem titok, kinek szurkolok :)
Nem akarom elrontani senki kedvèt, de valszeg döntetlen lesz a mecs, vagy pedig teamup egy harmadik igazán erős/veszèlyes ellenfèl ellen. Tippjeim vannak, de az már spoiler közeli lenne
Ezt biztos nem merik meglépni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!