Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek drukkoltok? Kongnak...

Kinek drukkoltok? Kongnak vagy Godzillának?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem, nem kell komolyan venni.

Én Kongnak, egyik kedvenc kitalált karakterem. Röviden ezért.

2021. febr. 28. 00:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy hülyeség lessz a film. Már csak a kettő filmjei is ahogy az előző filmekben fellettek építve. Ugye Kongot napalmal kishíjján megölték és sima robbanó szerrel is ki tudták volna nyírni elvileg. Míg Godzillát atombombával sem sikerült megkarcolni sem. Kongnak az 1998 as godzilla ellen lenne esélye (ami egy sokkal jobb film szerintem mint az újjak).

Egyébként amit az #5- ös ír maximálisan egyetértek. Jelenetről jelenetre változik a méretük és nem csak minimálisan. Például godzilla az új filmekben jóval nagyobb a repülőgép hordozónál(ami 330m hosszú) amikor meg a városban harcol akkor alig magasabb a felhőkarcolóknál amik átlagosan olyan 150 m magasak. Ebben az új filmnek a trailerjében pedig a repülőgép hordozó tetején is harcolnak egymással amin el sem férne godzdilla de összemegy Kong méretűvé . Ez egy idő után nagyon feltűnő mert 4-500% os méret külömbségek vannak a jelenetek között

2021. febr. 28. 17:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Általában nem szeretek ilyeneket én se, de ennél a filmnél nem érdekel. Csak szörnyeket akarok látni, amik püfölik egymást. Ha épp többre vágyok akkor nem ezt fogom megnézni.
2021. febr. 28. 20:19
 13/18 Hintalow ***** válasza:
100%

Miután láttam mind a 36 Godzilla filmet, azt hiszem nem titok, kinek szurkolok :)

Nem akarom elrontani senki kedvèt, de valszeg döntetlen lesz a mecs, vagy pedig teamup egy harmadik igazán erős/veszèlyes ellenfèl ellen. Tippjeim vannak, de az már spoiler közeli lenne

2021. márc. 1. 20:18
 14/18 A kérdező kommentje:
13-mas: A rendező azt nyilatkozta, hogy nem lesz döntetlen, lesz konkrét győztese a harcnak.
2021. márc. 1. 20:25
 15/18 Hintalow ***** válasza:
100%
Persze, mint ahogy a 62-es King Kong vs Godzillának is volt, aztán mind a ketten sèrtetlenül elsètáltak. Itt is max az lesz, hogy valamelyik elzavarja a másikat, vagy megunja ès odèbb áll
2021. márc. 1. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg egyik se fog meghalni. De attól még győztes lehet.
2021. márc. 1. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű az a tipikus klisés hollywoodi megoldás lesz hogy az egyik legyűri a másikat és már pont készülne megölni amikor feltűnik egy harmadik fél.
2021. márc. 2. 09:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezt biztos nem merik meglépni:

https://www.youtube.com/watch?v=j653hrx6zHw

2021. márc. 2. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!