Kinek drukkoltok? Kongnak vagy Godzillának?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem kell komolyan venni.
Én Kongnak, egyik kedvenc kitalált karakterem. Röviden ezért.
2021. febr. 28. 00:38
1/18 anonim válasza:
Mind a kettőnek.Remélhetőleg össze gabalyodnak.És születik egy King Kong Godzilla hibrid.Az lenne a tuti.
2/18 anonim válasza:
Nekem a 1998-as godzilla jobban tetszett, volt folytatása is animációs sorozat formában.
3/18 anonim válasza:
Remélem lesz benne szex kettejük között
Jók az erotikus szörnyes sztorik
4/18 anonim válasza:
Én a szőke fotós csajnak a Kongos filmből, az nagyon penge volt, őt húznám.
5/18 anonim válasza:
Én a cgi készítőinek drukkolok, hogy végre sikerüljön eldönteni, hogy most akkor mekkora lesz a méretük és ne jelenetről jelenetre változzon. JW mosasaurus szindróma, bár az is universal. Nem lep meg, hogy ugyanazok vannak mögötte.
6/18 anonim válasza:
Godzillának
A majmokat nem szeretem.
7/18 A kérdező kommentje:
Úgy várom ezt a filmet, mint valami kisgyereket, pedig érzem, hogy egy kalap kaki lesz. A Szörnyek királya is gyalázatos volt.
2021. febr. 28. 12:52
8/18 anonim válasza:
Szerintem viccesebb lenne, ha Kong nyerne. Csak mert furdal a kíváncsiság, hogy vajon mekkora cirkuszt csapna emiatt a sok amerikai Godzilla fanatikus, akik ezeket a filmeket nem szórakozásként, hanem valami vallásként kezelik. Már így is hisztiznek, hogy az előzetesek igazságtalanok Godzillával szemben, és már olyanok is voltak, aki megfenyegették a rendezőt.
9/18 A kérdező kommentje:
Vannak beteg emberek az biztos.
2021. febr. 28. 17:05
10/18 anonim válasza:
Mondjuk az alapján, amit a Szörnyek királyában láttam, nekem is vannak kétségeim, hogy Kong hogyan érhet fel Godzillához. Utóbbit valahogy le kell gyengíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!