Az HBO GO fogyaszt mobilnetet?
Nem szolgáltatónál vagyok előfizetve, hanem magánál az Hbonál.
Esetleg ha szolgáltatónál fizetek elő, akkor meg tudom azt osztani, ahogyan eddig? 2-3 készüléken használnánk
Mivel az adatot (lejátszandó tartalmat) valahonnan meg kell kapnod, az alkalmazás is internetes forgalmat generál. Ha a netelérésed mobilnet alapú, akkor annak adatforgalmát fogyasztja. Kivéve, ha olyan csomagban van, ahol egyes alkalmazások forgalmát nem számolja el a szolgáltató, de az jellemzően nem egy nagy adatforgalmú streaming szolgáltatás lesz, általában közösségi oldalakat szoktak így "ingyenessé" tenni.
Megosztás:
"egy hozzáféréshez öt különböző eszközt is regisztrálhat."
Az, hogy kinél fizettél elő, nem számít, mert a szolgáltatás azonos. A mobilszolgáltató csak egy közvetítő, ugyanazt adja mintha közvetlenül az HBO-nak fizetnél.
Értem. Vodafonenal vagyok. Azt hittem haluk fizetek elo, akkor nem fogja szivni a havi adatkeretem.
Koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!