Mit nézzek ami leköt?
Figyelt kérdés
Sürgősen le kéne foglalnom magam...2021. febr. 25. 15:58
3/15 A kérdező kommentje:
Kivagyok
2021. febr. 25. 16:21
4/15 A kérdező kommentje:
Jaj emberek
2021. febr. 25. 16:21
6/15 A kérdező kommentje:
Mindenem van. Azt érzem, kezdek megőrülni. Néha már annyira szar, hogy röhögök saját magamon és énekelek a macskámnak. Amúgy meg eszem és gyakorizom. De kéne valami sorozat is.
2021. febr. 25. 16:34
8/15 anonim válasza:
Nézzed Scarlett Johanssont. Ő elég hosszú időre le tudja foglalni az embert pusztán a külsejével.
Ha ő esetleg mégse, akkor Gal Gadot is megfelelő ugyanezen célból.
9/15 anonim válasza:
Engem a Shameless sorozat amerikai változata már az első résztől kezdve lekötött. És utána csak daráltam a részeket, amikor azt néztem akkor soha nem unatkoztam, és elvonatkoztattam a való élettől, annyira átszellemültem a sorozatnak. De van akinek nem jön be, én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. De szerintem nézd meg az első részt, és meglátod, hogy tetszik-e, addig is lefoglalod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!