Milyen filmet nézzek?
Figyelt kérdés
Itt van pár azokból a filmekből, amiket szerettem, valami hasonló stílusút szeretnék látni. Előre is köszönök minden választ!
-Joker (a 2019-es és nem a kopasz csávós, hanem a megszokott, zöld hajú Joker)
-A számolás joga
-A mindenség elmélete
-Virágot Algernonnak
-Az ember, aki ismerte a végtelent
-Silent Voice
-Holt Költők Társasága
2021. febr. 10. 16:54
1/6 anonim válasza:
Kisasszonyok, Kóristák, Social Network, Jojo Nyuszi, Malcolm és Marie
Most nagyon random voltam :D
Amúgy Joker mikor volt kopasz?
2/6 anonim válasza:
Kódjátszma
Egy csodálatos elme
Kapj el, ha tudsz
Felhőatlasz
Viharsziget
A remény bajnoka
Taxisofőr
A komédia királya
3/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Van 2019-ből egy másik Joker, annak egy kopasz ember a főszereplője. Nem annyira ismert, mint a másik film, de nem akartam pontatlan lenni :0
2021. febr. 10. 17:05
4/6 anonim válasza:
#1 Jason Sthatam főszereplésével van egy 2015-ös film aminek "Joker" a címe. De az a filmnek semmi köze a DC-s Joker-hez, csak neki is az lett a címe.
5/6 anonim válasza:
HA a Joker tetszett akkor:
A komédia királya
Taxisofőr (1976)
Ezekből sokat merített az a film.
6/6 anonim válasza:
#4 Még annyit, hogy a Stathemes filmnek angolul "Wild Card" a címe, és tényleg 0 köze van a DC-hez, ez ilyen kaszinós verőemberes film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!