Vmi jó scifi, scifi-horror sorozatot tudtok ajánlani?
Nem sorozat, film (ha már Interstellar említve lett)
Élet (2017)
Közel sem olyan jó, mint az Interstellar, de kicsit sablonos, jól megcsinált űr-sci-fi horrornak elmegy.
Expanse-t mindig ajánlom, igazi vérbeli sci-fi sorozat, okos, reális és már 5 végigrágható évadja van.
For all mankind:
Nem horror, de jó kis elgondolkodós mi lenne, ha...
Egy olyan alternatív valóságban játszódik, ahol 1969-ben a szovjetek értek előbb a Holdra.
Most indul a második évad.
Nem tudom, merjek-e ajánlani olyan sci-fi sorozatot, ami jól indult de egyetlen évad után megállt, mint a szög és kérdéses a folytatás.
"olyanokat keresek amikkel el vagyok egy darabig"
Akkor nem is írom az egy évad után beragadtakat. :)
Baromi idegesítőek.
Most Netflixen kijött egy új német sci-fi sorozat, Európa törzsei (magyar cím Európa a jövőben, nem tudom, minke kellett megváltoztatni az eredetit).
Jó kis poszt-apokaliptikus sorozatnak tűnik, olyan Doomsday stílusban. Európa 50 évvel egy ismeretlen eredetű világméretű áramszünet és technika-leállás után, senki sem tudja, mi történt, a civilizációnak lőttek egy perc alatt, az országok kis törzsekre szakadtak, akik vagy csak próbálnak megélni a jó idők maradékain, vagy harcolnak egymással.
Kijött, nekiestem. Kiderült, hogy az egész évad 6 darab 45 perces rész. Egy délután lenyomtam, most megint nézem a falat.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!