Gamora tényleg mindenben jobb volt Nebulánál? Tényleg mindig leverte őt? Ha igen akkor Gamora miért kapott ugyanúgy kiber beültetéseket?
Találtam egy jó videót ami Nebulát elemezgeti (ha érdekel valakit: [link] )
És itt felmerül a kérdés hogy vajon Gamora tényleg mindig legyőzte Nebulát mikor harcoltak? Mert jogos a felvetés hogy Gamorának is vannak kibernetikus részei, csak kevesebb és nem olyan látványos mint szerencsétlen nővérének akiből egy robotot csináltak kb. De vannak az arcán pl. Gamorának is nem odavaló dolgok. (Meg ki tudja még mi alatta amit nem látunk.)
Gamora ha tényleg mindig győzött, akkor őt miért kellett büntetnie vagy "tökéletesítenie" Thanosnak? Előfordulhat hogy néha kikapott Nebulától (akár azért mert hagyta magát mivel sajnálta szegény tesóját ahogy gyötrik), vagy tényleg 10-ből 10-szer verte őt, és a beültetései neki más miatt voltak ott, más célokat szolgáltak mint a büntetés és a "szintre hozás, felturbózás"?
Nem biztos hogy csak akkor büntette őket ha egymás ellen vesztenek,hanem küldetések vagy -egyébb próbák elbukása miatt is.
Lehet Gamora elbukott egy-két kisebb küldetést és azért kapta a beültetéseket vagy csak önkéntes feljavítás miatt voltak ott azok a dolgok.
Úristen... Ha ő is súlyosan megsérült, és ő nyert, akkor szegény Nebula hogy nézhetett ki ha ő volt a vesztes? Szerencsétlenek... Egyáltalán mi értelme volt őket élet-halálra harcoltatni? És ha az egyik véletlenül megöli a másikat? Vagy csak simán amaz nem bírja és belehal? Jobb lett volna leveszítenie az egyiket csak hogy a másikat kikiálthassa "jobbnak"?
Atyám... Eddig bírtam Thanost, de ez kezd változni...
Thanos úgy volt vele hogy mindíg félholtig harcoltatja őket aztán megszereli őket majd megint kezdik elölről.
Gamorának a szemei illetve a teljes csontváza,és a tüdeje is kibernetikus volt,illetve nanorobotok voltak a vérében ami miatt hamarabb meggyógyultak a maradék szervei.
Úristen... Én ezekről nem tudtam, nem hallottam soha ezeket az infókat.
Ennek amúgy Thanos részéről mi értelme volt? Eleve karakteridegen tőle, mert igaz hogy gonosztevő, sőt főgonosz a szériában, de nem "pure evil", mint pl. Voldemort vagy Palpatine, láthatóan egy cél vezérli, és ezzel nem egyeztethető össze ez a borzasztó kínzás amit a saját "szeretett lányaival" művel. Nem rá vall. Meg ezen felől értelme sincs, most miért jó félholtra veretni egymással a két lányt? Ha az egyik meghal, azt már nem "rakja össze" utána... Ennek az egész harcosdinak mi volt a célja, értelme a megalázáson, fájdalmon és szenvedésen kívül? Meg abba bele se gondolt, hogy így nagyobb eséllyel fordulnak majd ellene, mintha békénhagyja őket kínzásügyileg és simán edzenek normálisan?
Ha Gamora a folyton győztes kibernetikus csontvázzal meg nanobotokkal bírt meg ilyenekkel amit írsz, akkor Nebulával mi volt? Benne volt még egyáltalán organikus? Mert ezek alapján kb mindenét kicserélte akkor, lehet még suncija se volt vagy belei... Szerencsétlen... Csodálom hogy nem lett öngyilkos inkább.
A Titán kissé megszállott volt, és ezért bármit hajlandó volt feláldozni. A Terv olyan fokú elhivatottságot, rátermettséget kívánt, ami mellőzte a gyengeséget, mind a fizikait, mind pedig az érzelmit.
A gyermekeit is ezen szellem szerint edzette, akár egymás ellen is. Kegyetlennek tűnhet, de az emberi test- amely igen sérülékeny- mechanikus alkatrészekkel való tökéletesítése is azt szolgálta hogy minél jobb harcosok legyenek a lányok. Ami pedig az egymás ellen való, súlyos mérkőzések kimenetelét illeti, nem egy harcművészeti képzésben, bevett formula volt. A nindzsák, szamurájok vagy az ókori Spártában pld. Persze ez az én véleményem, nem feltétlen tükrözi azt hogy igazam is van :D. Még annyit az utolsó mondatodhoz kérdező, hogy Nebula inkább volt apuka kegyeiért harcoló érzelemmentes harcigép, semmint a nőiességét sirató csajszi a pasi mágnes "suncival". (szvsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!