Melyik a kedvenc karaktered a Harry Potterből?
Sirius Black. Már akkor rokonszenveztem vele, mikor még azt hittem, hogy bűnöző. Miután kiderült, hogy ártatlan, csak még jobban megkedveltem.
Bírtam a lazaságát, anno az egyik tanárom volt ilyen. Rengeteg rossz dolog történt vele, mégsem tört meg, kiállt az igazáért, és a barátaiért.
Nagyon jó keresztapja volt Harry-nek, és tényleg sajnáltam, mikor meghalt. Az ő személyében Harry elvesztette az utolsó családtagját is.
Ha azt nézzük, melyik az a karakter, aki szerintem a legjobban ki volt találva, aki a legeredetibb, úgy a kedvencem: Umbridge. Ő a legeredetibb negatív karakter, akit csak el lehet képzelni! A mézes-mázos hangjával, békamosolyával, rózsaszín kardigánjával, csipkemintáival... egyszerűen imádom. Mármint imádom azt hogy jól van kitalálva, megírva... na értitek. A fő célja a karakternek az, hogy utálni lehessen, és ezt 1000%-ban elérte!
Ha úgy nézzük, ki az, akit a legjobban szeretek, aki a legszimpatikusabb: Mrs Weasley. Remélem, nem kell magyaráznom, hogy miért :)❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!