Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a kedvenc karaktered a...

Melyik a kedvenc karaktered a Harry Potterből?

Figyelt kérdés

2021. febr. 23. 17:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Voldemort egy igazán jó főgonosz szerintem, szóval nekem ő az egyik, és Grindelwald az abszolút kedvenc :D
2021. febr. 25. 15:47
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Sirius Black. Már akkor rokonszenveztem vele, mikor még azt hittem, hogy bűnöző. Miután kiderült, hogy ártatlan, csak még jobban megkedveltem.

Bírtam a lazaságát, anno az egyik tanárom volt ilyen. Rengeteg rossz dolog történt vele, mégsem tört meg, kiállt az igazáért, és a barátaiért.

Nagyon jó keresztapja volt Harry-nek, és tényleg sajnáltam, mikor meghalt. Az ő személyében Harry elvesztette az utolsó családtagját is.

2021. febr. 25. 16:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, miért nem írta senki, de nekem Hagrid❤️
2021. febr. 27. 19:02
 24/27 anonim válasza:
85%
Snape,Bellatrix,Luna,Neville, Tonks, Narcissa
2021. febr. 27. 23:47
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Perselus Piton
2021. márc. 9. 12:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én leszek a különc: a dementorok!
2021. márc. 13. 13:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt nézzük, melyik az a karakter, aki szerintem a legjobban ki volt találva, aki a legeredetibb, úgy a kedvencem: Umbridge. Ő a legeredetibb negatív karakter, akit csak el lehet képzelni! A mézes-mázos hangjával, békamosolyával, rózsaszín kardigánjával, csipkemintáival... egyszerűen imádom. Mármint imádom azt hogy jól van kitalálva, megírva... na értitek. A fő célja a karakternek az, hogy utálni lehessen, és ezt 1000%-ban elérte!

Ha úgy nézzük, ki az, akit a legjobban szeretek, aki a legszimpatikusabb: Mrs Weasley. Remélem, nem kell magyaráznom, hogy miért :)❤️

2021. márc. 13. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!